Ντέρμπι ενόψει με Παναθηναικό

Aπό inpaok.com: Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα με διπλή προπόνηση στις υποχρεώσεις τους ενόψει της συνέχειας (;) της Σούπερ Λίγκας,
Πηγή: inpaok.com
Ντέρμπι ενόψει με Παναθηναικό

που έχει διακοπεί με απόφαση της αθλητικής ηγεσίας.

Η... λεπτομέρεια, βέβαια, είναι ότι ακόμη δεν γνωρίζουν τον επόμενο αντίπαλό τους στο πρωτάθλημα, ούτε πότε θα αγωνιστούν. Το βέβαιο είναι ότι κατά τη σημερινή (14.00) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας πρόκειται να καταρτιστεί το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών μέχρι και τη λήξη της κανονικής περιόδου

(μετά τον αποκλεισμό και του Ολυμπιακού από το Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά ...κωλύματα), ωστόσο μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, δεν θα έχει γίνει γνωστό αν το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα, σε περίπτωση που ο Κοντονής ανάψει το πράσινο φως για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας, το πιθανότερο είναι το Σαββατοκύριακο να διεξαχθεί η 27η αγωνιστική και να ισχύσει το αρχικό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την Κυριακή στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας εναντίον του Παναθηναϊκού. Όσο για τη 26η αγωνιστική, που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο που πέρασε (ο ΠΑΟΚ θα υποδέχονταν στην Τούμπα τον Εργοτέλη), είναι πιθανό να διεξαχθεί εμβόλιμα την ερχόμενη εβδομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...