Καταγγελία σοκ για χτύπημα από τον χώρο του ποδοσφαίρου!

Από sdna.gr: Δεν έχουν τελειωμό οι επιθέσεις τραμπούκων καθώς όπως καταγγέλει επώνυμα ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης δέχθηκε γιαούρτωμα (που βιντεοσκοπήθηκε) το οποίο συνδέει ευθέως με τον χώρο του ποδοσφαίρου!
Πηγή: sdna.gr
Καταγγελία σοκ για χτύπημα από τον χώρο του ποδοσφαίρου!

Απίστευτα πράγματα υπό την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης συμβαίνουν στη χώρα που μοιάζει πλέον να ζει υπό τους νόμους της μαφίας. Το άρθρο του Χρήστου Ράπτη, ιδιοκτήτη ενός εκ των πιο πετυχημένων portal (www.efimerida.gr) μιλάει από μόνο του. Το ερώτημα είναι τι άλλο πρέπει να συμβεί, πριν θρηνήσουμε νεκρούς, για να παρέμβει εισαγγελέας...

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε:

«Δυστυχώς, έχουμε εισέλθει σε έναν κόσμο παράλογο, επικίνδυνο και εν πολλοίς ολοκληρωτικό. Ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου διάφορα σκοτεινά και φασιστοειδή συμφέροντα τα οποία αφού κατέλυσαν τον αθλητισμό, τώρα προσπαθούν να καταλύσουν και την πολιτική ή ότι έχει μείνει από αυτή.

Παραδόξως, τα συμφέροντα αυτά αν και παρανομούν καθημερινώς με στρατιές μπράβων, παραμένουν ανενόχλητα. Εδώ και καιρό, πολλοί αθλητικοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι προπηλακίζονται, δέρνονται, ή και απολύονται από τις δουλειές τους, επειδή τολμούν να γράψουν τις βαρβαρότητες που βλέπουν. Ο ΣΚΑΪ και ο Γιάννης Αλαφούζος δέχονται εδώ και μήνες επιθέσεις με χειροβομβίδες, μολότοφ και μπουγελώματα στη Σούπερ Λίγκα. Τώρα ήρθε και η σειρά μας. Ένα άρθρο γνώμης ενός συναδέλφου προ ημερών στο iefimerida με τίτλο «Γιατί πρέπει να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ» (αν και είμαι εκ γενετής Ολυμπιακός) μεταφράστηκε σε επίθεση με γιαούρτι στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν προηγηθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από συγκεκριμένο παράγοντα. Ή τηλεφωνήματα τη νύχτα, από «πακιστανικά» τηλέφωνα. Δυστυχώς, υπάρχουν και «δημοσιογράφοι» που έναντι πινακίου φακής αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες. Ηδη, κατέφυγα στην Ενωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, καταγγέλλοντας με συγκεκριμένα στοιχεία το περιστατικό. Θα ακολουθήσουν κι άλλες νομικές διαδικασίες.

Από μία κυβέρνηση της αριστεράς, το μίνιμουμ που θα περίμενα είναι να αντιμετωπίσουν τους μπράβους στο δημόσιο χώρο με στοιχειώδη αποτελεσματικότητα. Διαφορετικά, τα θηρία αυτά θα τους φάνε και αυτούς, όπως έφαγαν κι άλλους».

Διαβάστε ακόμη...