Το πλάνο του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι

Από gazzetta.gr: Από τις αρχές Φλεβάρη σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Το πλάνο του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι

Μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να είναι εκτός ομάδας, αυτός όμως δεν σημαίνει πως τα πάντα υπολειτουργούν ή σταμάτησαν. Υπάρχει πλάνο και συνεχίζει να τρέχει με την ίδια σοβαρότητα που υπήρχε όταν επικεφαλείς ήταν ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Σύμφωνα μ' αυτό το επόμενο διάστημα θα αρχίσει ένα φιλτράρισμα παικτών από την ξένη αγορά που έχουν προταθεί.

Μέχρι τις 15 Μαρτίου θα έχει γίνει το ξεκαθάρισμα προκειμένου να ξεκινήσουν τα μεταγραφικά ταξίδια στο εξωτερικό. Στην ΠΑΕ έχουν προγραμματίσει κάθε εβδομάδα να γίνονται δύο, αλλά και τρία ταξίδια (εάν χρειαστεί) σε όλη την Ευρώπη για να δουν οι σκάουτερ από κοντά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού.

Εκτός από την Ευρώπη, στο πλάνο υπάρχει και η Νότια Αμερική. Μια Ήπειρος αρκετά πλούσια σε ποδοσφαιρικό ταλέντο και για όλα τα βαλάντια. Η περίπτωση του Φακούντο Περέιρα είναι χαρακτηριστική. Ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα και κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τους υπόλοιπους ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξόδεψε τρελά λεφτά για να το αποκτήσει και μέχρι στιγμής τα χρήματα του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Στον Δικέφαλο θα αναζητήσουν παίκτες «λαβράκια», αλλά και κράχτες με σκοπό το σωματείο να έχει ανταποδοτικά ωφέλει.

Το συγκεκριμένο τμήμα δεν πρόκειται να παρακολουθήσει παίκτες που αγωνίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως για παράδειγμα αριστερό εξτρέμ, επιτελικός μέσος... Θέλουν να έχουν έτοιμη μια λίστα με ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις και να την παραδώσουν στον επόμενο τεχνικό διευθυντή, στον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και στον προπονητή της ομάδας.

Άλλωστε και οι ίδιοι καθημερινά αξιολογούνται από την διοίκηση, ασχέτως αν υπάρχει η άποψη πως αυτό γίνεται μόνο το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Εκτός από το εξωτερικό υπάρχει και η ελληνική αγορά. Άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην πλειονότητά τους παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παρακολουθούν κάθε αγωνιστική παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα. Ο Δικέφαλος έχει μάτια στα πρωταθλήματα της Super και Football League και μάλιστα συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Μάλιστα έχουν γίνει κάποιες κινήσεις τον χειμώνα προκειμένου κάποιοι παίκτες να «καπαρωθούν» πριν έρθει το καλοκαίρι και μπει το σωματείο σε πλειστηριασμούς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...