Ρεκόρ (θετικά και αρνητικά) του ΠΑΟΚ από το ματς με Πανιώνιο

Aπό basketplus.gr: Οι ψηλοί έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σήμερα για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketplus.gr
Ρεκόρ (θετικά και αρνητικά) του ΠΑΟΚ από το ματς με Πανιώνιο

Ο Τζούλιαν Βον έκανε νταμπλ φίγκιουρ και μάλιστα σημείωσε φετινό ατομικό ρεκόρ στα ριμπάουντ με 12, καθώς το προηγούμενο ήταν τα 11 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Πανιώνιο.

Ακόμα ο Κέβιν Λάνγκφορντ με τους 15 πόντους του 6 ριμπάουντ, ξεπέρασε τα 300 "σκουπίδια" στην παρουσία τουσ την Ελληνική Λίγκα και μάλιστα είχε διψήφιο αριθμό πόντων για 15ο ματς στα τελευταία 16 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από κει και πέρα ο Απόλλωνας Τσόχλας στην 50η εμφάνιση του με την φανέα του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις 100 ασσίστ (102) με τον Δικέφαλο, ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος πέρασε το φράγμα των 200 πόντων στην καριέρα του στην Α1.

Σε ομαδικό επίπεδο... Τα 27 εύστοχα δίποντα του Δικεφάλου ήταν η 2η καλύτερη επίδοση φέτος στην Λίγκα μετά τα 29 των Τρικάλων στα ματς με Κόροιβο και ΑΕΚ εντός έδρας. Ακόμα με τους 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο ισοφάρισε την πιο παραγωγική του εμφάνιση σε μια περίοδο (είχε 26 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας).

Όσο για τα τρίποντα...; Με τα δύο σημερινά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ίδια επίδοση είχαν η Κηφισιά την 4η και 15η αγωνιστική, το Ρέθυμνο στην 6η και ο Πανιώνιος στην 9η αγωνιστική.

Τέλος το 20% του ΠΑΟΚ σήμερα έξω από τα 6.75 είναι η χειρότερη εντός έδρας επίδοση της ομάδας, αφού προηγήθηκε το 25,9% στο ματς με την Κηφισιά, ενώ με τα 15 λάθη ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ του εντός έδρας (με Κόροιβο).

Διαβάστε ακόμη...