"Στόχος να μπούμε στα πλέι οφ"

Τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Βουλιαγμένης επισήμανε στο WaterPoloLive ο προπονητής του «Δικέφαλου» Παναγιώτης Βέργος, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.
Πηγή: waterpololive.gr
"Στόχος να μπούμε στα πλέι οφ"

«Το ξεκίνημά μας στο πρώτο πεντάλεπτο δεν ήταν καλό και βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-3, αλλά από εκείνο το σημείο παίξαμε όπως έπρεπε. Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους στην άμυνα, βγάλαμε πολλή ενέργεια, κλέψαμε πολλές μπάλες και αντιμετωπίσαμε με πολύ θετικό τρόπο τα σουτ από 5 μέτρα, που είναι μέρος του παιχνιδιού της Βουλιαγμένης. Επιπλέον, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το χρόνο των επιθέσεών μας, για να φτάσουμε τελικά σε μια νίκη που θεωρώ ότι ήταν απόλυτα δίκαιη», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Είχαμε 2/5 στον παίκτη παραπάνω, ή αν προτιμάτε 3/6 βάζοντας μέσα και το εύστοχο πέναλτι που είχαμε. Αντίθετα, η Βουλιαγμένη είχε 1/7 στον παραπάνω. Αυτό δείχνει πολλά για την εικόνα του παιχνιδιού».

Ο Παναγιώτης Βέργος ολοκλήρωσε επαναλαμβάνοντας ότι οι φετινοί στόχοι του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν, παρότι πλέον απέχει 5 βαθμούς από τη Βουλιαγμένη και την 4η θέση: «Όπως έχω ξαναπεί, ο στόχος μας φέτος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να δώσουμε χρόνο σε πιο νέα παιδιά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και για τα επόμενα χρόνια στην Α1».

Διαβάστε ακόμη...