"Φυσικά θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ"

Aπό sport24.gr: Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα διευκρίνισε πως δεν έχει συζητήσει με κανέναν από τον ΠΑΟΚ,
Πηγή: sport24.gr
"Φυσικά θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ"

τόνισε όμως πως είναι πολύ θετικός να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή αν του προταθεί.

Το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο 48ωρο λόγω της φημολογίας που αναπτύχθηκε ότι αυτοπροτάθηκε στον Ιάκωβο Αγγελίδη για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ που "χήρευσε" με την παραίτηση του Ζήση Βρύζα. Ο Χιλιανός βετεράνος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα "Μetrosport" και διευκρίνισε πώς έχουν τα πράγματα.

Αρχικά είπε: "Γνωρίζω πως ο Ζήσης Βρύζας έχει παραιτηθεί και έκανα προσπάθειες να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο αλλά δεν το έχω καταφέρει γιατί είναι κλειστό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον ΠΑΟΚ, ούτε έχω δεχτεί πρόταση".

Σε ερώτηση τι θα έκανε αν ο ΠΑΟΚ του έκανε κρούση για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, απάντησε: "Σαφώς και θα με ενδιέφερε, έχω στενούς δεσμούς με την ομάδα και με την Θεσσαλονίκη, όπως και η οικογένειά μου. Φυσικά θα αποδεχόμουν μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ".

Αποκάλυψε μάλιστα πως συζητά με την Κόλο-Κόλο για να αναλάβει έναν παρόμοιο ρόλο αλλά όπως σημειώνει "αν με καλούσε ο ΠΑΟΚ θα δεχόμουν δίχως δεύτερη κουβέντα".

Διαβάστε ακόμη...