Και επισήμως κενή η θέση του τεχνικού διευθυντή

Από metrosport.gr: Η παραίτηση του Ζήση Βρύζα από την θέση του τεχνικού διευθυντή θεωρείται δεδομένη και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει σε αυτή την θέση κάτι που έχει ξεκαθαρίσει.
Πηγή: metrosport.gr
Και επισήμως κενή η θέση του τεχνικού διευθυντή

Έτσι πλέον και... επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή αλλά δεν είναι διατεθειμένη να βιαστεί.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τα γραφεία της Τούμπας είναι ότι μέχρι στιγμής ο Ιάκωβος Αγγελίδης δεν έχει μιλήσει με κάποιον υποψήφιο για αυτή τη θέση. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες,

ο Κρόιφ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τόνισε ότι είναι ανοικτός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μακάμπι και πως δεν έχει στα χέρια του καμιά απολύτως πρόταση από τον ΠΑΟΚ ούτε συζήτησε το θέμα με τον Αγγελίδη.

«Πρώιμη η ονοματολογία» είναι η θέση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τον αντικαταστάτη του Βρύζα και συμπληρώνει ότι δεν θα μπει σε καμιά περίπτωση στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης ονομάτων.

Η είδηση πάντως είναι ότι πλέον στην ΠΑΕ αναζητούν τεχνικό διευθυντή κάτι που τις περασμένες μέρες το είχαν αφήσει ανοικτό ως ενδεχόμενο.

Διαβάστε ακόμη...