Κάτσε... και ανανέωσε!

Aπό sport24.gr: Ο Έργκους Κάτσε είναι ο ορισμός του πολυεργαλείου και του παίκτη με την μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: sport24.gr
Κάτσε... και ανανέωσε!

Γεννημένος στις 8 Ιουλίου του 1993 ο Έργκους Κάτσε έχει καταφέρει στα 22 του χρόνια να είναι ο πλέον απαραίτητος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του "Δικεφάλου" με θητείες σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου (από τα 12 του στον ΠΑΟΚ!) του αξίζει ο τίτλος του παίκτη με τη μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καθιέρωση μετά τον δανεισμό

Τον Δεκέμβριο του 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες μετά έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στον αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού. Στο τέλος της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής και μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Β΄Εθνική επέστρεψε για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

Η σεζόν 2012-2013 ήταν αυτή που στην ουσία άλλαξε επίπεδο την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του γενικότερα. Μέσα σε λίγους μήνες καταφέρνει με τις εμφανίσεις του να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο και να παίξει για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Καθολική παραδοχή

Από τότε και μετά... μπήκε το νερό στο αυλάκι για τον νεαρό μέσο. Όσοι προπονητές κι αν πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ήξεραν πως με τον Κάτσε στην ενδεκάδα είχαν αυτομάτως μία ομάδα πιο δυνατή, με τρεξίματα, πάθος, αλλά και τελευταίως με καλύτερο πρόσωπο στην επίθεση.

Δεν είναι μόνο τα γκολ (έχει βάλει 5 σε 100 συμμετοχές με τον "Δικέφαλο" σε Ελλάδα κι Ευρώπη), αλλά η βελτίωσή του στο επιθετικό κομμάτι, αφού με πάσες, σουτ και διεισδύσεις και πρέσινγκ δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και συγχρόνως ευκαιρίες για γκολ.

Γεμάτες χρονιές

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι ρόλο στην εξέλιξη του παίκτη, πέρα από τη σκληρή προσωπική δουλειά, έχει παίξει και το γεγονός πως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει "γεμάτες" χρονιές σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κάτσε μετρά 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ εντός κι εκτός συνόρων, ενώ έχει πετύχει και τέσσερα γκολ!

Ανανέωση τώρα...

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν χρειάζονται περισσότεροι λόγοι, οι οποίοι θα κάνουν τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να θέλουν να ανανεώσουν ΑΜΕΣΑ το συμβόλαιο του παίκτη βάζοντας μάλιστα μία γενναία ρήτρα ύψος αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, αφού οι... μνηστήρες που ερίζουν για την αρπαγή του είναι πολλοί!

Διαβάστε ακόμη...