«Προτάσεις και όχι ευχολόγια»

Aπό metrosport.gr: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η επεισοδιακή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα. Την περασμένη Τρίτη, όπου είχαμε διαλόγους πεζοδρομίου και χειροδικίες,
Πηγή: metrosport.gr
«Προτάσεις και όχι ευχολόγια»

η συνεδρίαση δεν είχε ολοκληρωθεί.

Πλέον τη Δευτέρα η ατζέντα των θεμάτων έχει διαφοροποιηθεί και κυριαρχεί το θέμα των προτάσεων που πρέπει να καταθέσει η Σούπερ Λίγκα στον Κοντονή στην συνάντηση που θα έχει την προσεχή Τετάρτη με τον Μποροβήλο. Από την συνάντηση αυτή θα κριθεί το αν ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ανάψει το «πράσινο» φως για να αρχίσει ξανά το Πρωτάθλημα.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι αποφασισμένος να πιέσει προς μια και μοναδική κατεύθυνση: η Σούπερ Λίγκα να αποδεχθεί τις προτάσεις που έχει καταθέσει εδώ και καιρό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να τις ενσωματώσει την τελική πρόταση που πρέπει να παραδώσει στον Κοντονή.

Μέχρι στιγμής εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ καμιά άλλη ομάδα δεν έχει μπει στη διαδικασία να καταθέσει προτάσεις και αυτό είναι ξεκάθαρο. «Προτάσεις και όχι ευχολόγια» θα είναι η στάση της ΠΑΕ στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, πρόθεση του Αγγελίδη είναι να περάσει στο ΔΣ, την επιθυμία του Σαββίδη να υπάρξει συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων με τον Κοντονή. Θα το θέσει ως πρόταση ο πρόεδρος της ΠΑΕ και περιμένει να «μετρήσει» ποιοι συμφωνούν με αυτό.

Στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να υπάρξουν προτάσεις και όχι ευχολόγια αφού διακρίνουν ότι υπάρχει μόνο η πρόθεση να πέσουν οι τόνοι και όχι οι ΠΑΕ να μπουν στην ουσία του προβλήματος.

Διαβάστε ακόμη...