«Βόμβα» από τον Λούκας

Από inpaok.com: Κάτι παραπάνω από σαφή έκανε την επιθυμία του ο Πέρεζ Λούκας για τη μελλοντική του καριέρα, αφού ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι θέλει να παραμείνει στη Λα Κορούνια και να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Βόμβα» από τον Λούκας

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλικίας (cadenaser) ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Το τι θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι εξαρτάται κυρίως από τις συζητήσεις που θα έχουν η Λα Κορούνια και ο ΠΑΟΚ. Εγώ, πάντως, δεν θα αρνηθώ ότι επιθυμία μου είναι να παραμείνω σπίτι μου, που δεν είναι άλλο από την ομάδα της Λα Κορούνια. Προς το παρόν, πάντως, σας βεβαιώνω ότι το τελευταίο που σκέφτομαι είναι οι μεταγραφές του καλοκαιριού. Θέλω να τονίσω ότι το μυαλό μου βρίσκεται αποκλειστικά στην προσπάθεια της ομάδας μου να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Και τον Ιούνιο θα μάθουμε πού θα είμαι και πού θα αγωνιστώ την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν, δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο σχετικά με τη μελλοντική μου καριέρα».

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, πάντως, σημείωσε ότι οι άνθρωποι της Λα Κορούνια είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του στην ομάδα: «Μου έχουν πει ότι είναι χαρούμενοι για την προσφορά μου στην ομάδα, αλλά, ειλικρινά, δεν έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Και νομίζω ότι δεν χρειάζεται από τη δική μου πλευρά να μιλήσω τώρα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, από την πρώτη ημέρα που προέκυψε το περασμένο καλοκαίρι το θέμα της μετακίνησής μου στη Λα Κορούνια, ξέρουν και οι ίδιοι πού πραγματικά θέλω να μείνω. Από την άλλη, βέβαια, στον κόσμο του ποδοσφαίρου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

Ο Λούκας, βέβαια, μόνο αγνώμων δεν παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του για τον ΠΑΟΚ: «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που με εμπιστεύτηκε, κάνοντας αγώνα να με πάρει από την Ουκρανία και την ομάδα της Καρπάτι. Θα είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, τόσο γιατί με έβγαλε από μια δύσκολη κατάσταση που βίωνα στην Ουκρανία, όσο και για το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι σεβάστηκε την επιθυμία μου να έρθω να αγωνιστώ στη Λα Κορούνια.

Στη ζωή δεν θα πρέπει να είμαστε αχάριστοι και ασφαλώς αναγνωρίζω τα όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα για μένα. Δεν θα μπορούσα να τους ζητούσα τίποτα περισσότερο από όσα ήδη μου έχουν παραχωρήσει».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...