"Πρώιμη η ονοματολογία"

Από novasports.gr:Πώς αντιδρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
Πηγή: novasports.gr
"Πρώιμη η ονοματολογία"

Το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ απασχολεί πλέον σε καθημερινή βάση μετά την επιμονή που δείχνει ο Ζήσης Βρύζας στην παραίτηση που είχε θέσει στη διοίκηση μετά το "βαρύ" 4-0 του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο.

Η λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων αρχίζει να μεγαλώνει (δίπλα σε αυτό του Ζόρντι Κρόιφ προστάθηκε και αυτό του Πάμπλο Κοντρέρας), ωστόσο από τον επίσημο ΠΑΟΚ τονίζουν ότι "η ονοματολογία για την θέση του τεχνικού διευθυντή είναι πρώιμη".

Στα γραφεία της Τούμπας θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν ποιο θα είναι το πλάνο της επόμενης σεζόν και ποιο προφίλ τεχνικού διευθυντή θα ταίριαζε καλύτερα στον νέο ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, χωρίς διάθεση να μπούνε σε διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης ονομάτων, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο Ιάκωβος Αγγελίδης δεν έχει μιλήσει με κάποιον για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός
Τέλος οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" ξεκαθαρίζουν ότι το γεγονός πως η ομάδα έμεινε δίχως τεχνικό διευθυντή δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να υλοποιείται ο σχεδιασμός που έχει αρχίσει. Και παρακολούθηση μεταγραφικών στόχων υπάρχει και κινήσεις για τον καθορισμό της προετοιμασίας του επόμενου καλοκαιριού και συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων.

Υπάρχουν βέβαια που είναι ορισμένα ζητήματα που είναι καθαρά της αρμοδιότητας του τεχνικού διευθυντή και θα χρειαστούν λίγο χρόνο παραπάνω μέχρι να επιλεγεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει την συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...