Πού θα κριθεί η πρωτιά ...

Ένα σετ διαφορά από τον Ολυμπιακό ύστερα από 17 αγώνες πρωταθλήματος είναι ικανό για να γεμίσει ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Πού θα κριθεί η πρωτιά ...

Μετά τη νίκη επί του Εθνικού με 3-0 όλοι μιλούσαν για την τελική ευθεία των πέντε αγωνιστικών μέχρι την ολοκλήρωση της κακονικής περιόδου. Ρυθμιστές θα είναι η Κηφισιά, ο Παναθηναϊκός και η Ορεστιάδα που αντιμετωπίζουν και τους δύο πρωτοπόρους.

Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα τους αγώνες με ΑΕΚ (εκτός) και ΜΕΝΤ (εκτός), Ορεστιάδα (εντός), Κηφισιά (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός).

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τους αγώνες με την Ορεστιάδα (εντός), την Κηφισιά (εκτός), τον Παναθηναϊκό (εντός), τον Φοίνικα Σύρου (εκτός) και τη Λαμία (εντός).

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες κάναμε μια καλή νίκη. Είμαστε μια ομάδα με 12 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δώσουν λύσεις και να καλύψουν τυχόν απώλειες. Ήταν ευχάριστο που η νίκη ήρθε με 3-0 γιατί δείχνουμε ότι έχουμε μια σταθερότητα και μία διάρκεια στην απόδοση μας».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ δήλωσε: «Παίξαμε καλά, παρότι έλλειπε ο Σαφράνοβιτς. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή αλλά τα διαχειριστήκαμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλά. Σκεφτόμαστε το φάιναλ 4 του κυπέλλου και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο αλλά όλα θα κριθούν στις λεπτομέριες».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Θα πρέπει να συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε. Στην Ελλάδα, σε πολλούς αρέσει να μιλάνε για τρόπαια από τον Φεβρουάριο. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βιαζόμαστε για τα τρόπαια. Κάθε πράγμα στον καιρό του».

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης τόνισε: «Κάναμε την χειρότερη εμφάνιση που μπορούσαμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πάθος και δικαιολογημένα βρίσκεται στην κορυφή. Δεν είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να σκεφτούμε τη συνέχεια. Πρώτα ο προπονητής πρέπει να δει τι μπορεί να κάνει. Έχουν αλλάξει πολλά στον Εθνικό. Έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε. Πρέπει να βρούμε το στυλ που παίζουμε, μπορούμε να αλλάξουμε πρόσωπο. Πρώτα από όλα φταίει ο προπονητής. Αυτή τη στιγμή παίρνω την ευθύνη γιατί δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε ψυχολογία. Με την ΜΕΝΤ είναι ένα δύσκολο ματς και πρέπει να έχουμε καλύτερο πρόσωπο».

Διαβάστε ακόμη...