Ο ρόλος "κλειδί" και το πρώτο 90λεπτο

Πρώτο "γεμάτο" 90λεπτο, πρώτη συμμετοχή ως βασικός, πρώτη φορά αμυντικός μέσος...
Πηγή: paok24.com
Ο ρόλος "κλειδί" και το πρώτο 90λεπτο

Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν ιδιαίτερο για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού από τον Άγγελο Αναστασιάδη και αγωνίστηκε σε μία θέση που μόνο γνώριμη δεν είναι για τον ίδιο.

Ο ομογενής άσος είχε ένα ρόλο "κλειδί" για τον ΠΑΟΚ, παίζοντας ως αμυντικός μέσος μπροστά από τα στόπερ του "Δικεφάλου" και παρότι στην αρχή του αγώνα έδειξε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, σταδιακά "ανέβηκε" και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες της συγκεκριμένης θέσης, όντας ιδιαίτερα "δυνατός" στις εναέριες μονομαχίες.

"Είχα μιλήσει με τον προπονητή μου για αυτή τη θέση. Δεν είχα πρόβλημα να αγωνιστώ σε αυτή και προσωπικά θεωρώ ότι τα πήγα καλά. Ήταν η πρώτη φορά που δεν έπαιξα στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα", ήταν τα λόγια του λίγο πριν μπει στο "ασπρόμαυρο" πούλμαν το βράδυ του Σαββάτου και το χαμόγελο του έδειχνε ότι ήταν ικανοποιημένος από τη συνολική του απόδοση στο παιχνίδι, αφού ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι πως η παρουσία του στη Βέροια προκάλεσε πολλά χαμόγελα και στην πρώτη του "γεμάτη" συμμετοχή έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για τον προπονητή του "Δικεφάλου"...

Διαβάστε ακόμη...