H πρώτη του Ιτάνζ

Από paok24.com: Μπορεί η αγωνιστική του παρουσία στον ΠΑΟΚ να έχει περάσει από χίλια κύματα, ωστόσο τους τελευταίους μήνες ο Σαρλ Ιτάνζ αποδεικνύει σε όλους τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε.
Πηγή: paok24.com
H πρώτη του Ιτάνζ

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" βγήκε από τη... ναφθαλίνη στις 18 Δεκεμβρίου 2014 όταν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, Παναγιώτη Γλύκο.

Έκτοτε ο Ιτάνζ μετράει συνολικά 11 εμφανίσεις, 10 για το πρωτάθλημα της Super League και 1 για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον έμπειρο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει βρει τον εαυτό του και να δείχνει πολλά από τα αγωνιστικά του χαρίσματα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Ιτάνζ επιλέχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ τον μήνα Ιανουάριου, κερδίζοντας κατά κράτος τη συγκεκριμένη "μάχη", αποτελώντας έναν από τους λίγους παίκτες που διασώθηκαν από τον αγωνιστικό κατήφορο του "Δικεφάλου".

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι του "Δικεφάλου" στη Super League, αυτό κόντρα στη Βέροια, ήταν ιδιαίτερο για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος για πρώτη φορά από τότε που έγινε κάτοικος Τούμπας, τον Ιανουάριο του 2013, φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας, ξεκινώντας ως αρχηγός μία επίσημη αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων".

Το συμβόλαιο του Ιτάνζ με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον 32χρονο πορτιέρο να έχει καταφέρει να αλλάξει άρδην τελευταία το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε για εκείνον, κάτι που σαφέστατα θα παίξει ρόλο και στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...