Αναζητείται σταθερότητα για τη “Βασίλισσα’

Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μία διαρκής παρουσία στις πρώτες θέσεις η Βέροια έχει εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και κυνηγάει έστω και από απόσταση πλέον την είσοδο στα πλέι οφ.
Πηγή: paokfc.gr
Αναζητείται σταθερότητα για τη “Βασίλισσα’

Η φετινή της παρουσία αντικατοπτρίζει τον τίτλο της "Βασίλισσας" και η ομάδα της Ημαθίας αναζητά πλέον σταθερότητα στην απόδοση της ώστε να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν διατηρήσει τον προπονητή τους από την αρχή της σεζόν, με τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο να παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο ικανό να διεκδικήσει κάθε αναμέτρηση. Η συνεργασία του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ αποδεικνύεται εξαιρετικά αρμονική και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ρόστερ το οποίο είναι ένα κράμα ταλέντου και νέων παιδιών με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι μάλιστα γνωρίζουν και το πρωτάθλημα της Superleague.

Μετά τις 21 καλοκαιρινές μεταγραφές οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ιδιαίτερα δραστήριοι και στο χειμερινό παζάρι και φρόντισαν να ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Οι Θωμάς Ναζλίδης, Ανδρέας Τάτος και Ντάρσι Νέτο έρχονται να προστεθούν στο ήδη υπάρχον ρόστερ, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι παλιοί μας γνώριμοι Μπαλάφας και Γεωργιάδης, και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Η Βέροια βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς και ισοβαθμεί με Ατρόμητο (έχει παιχνίδι λιγότερο) και SKODA Ξάνθη. Έχει πετύχει 33 τέρματα αλλά έχει δεχθεί 38, δείχνοντας αμυντικές αδυναμίες. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Νίκος Καλτσάς με 11 γκολ με τον δεύτερο Μπεν με 6 να είναι πρώτος στις ασίστ με 8. Οι δύο παίκτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση των δύο κατηγοριών στο πρωτάθλημα πίσω από Μήτρογλου (Ολυμπιακός-13 γκολ) και Μαρτίνεζ (Παναιτωλικός-10 ασίστ).

Από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα μας θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Καλτσάς, Μπαλάφας, Μαραγκός και Βάσκες καθώς και ο τραυματίας Καλί. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Ημαθίας είναι η εξής:

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ρ. Μπράβο, Μαλόν, Βέρτζος, Μπατιόν, Νέτο, Μπαργκάν, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Ναζλίδης και Κάμπορα

Διαβάστε ακόμη...