Οι ελπίδες για Μαργαρίτη και η διάθεση του Μάικλ Τζόουνς να έρθει από Κύπρο

Κάπως καλύτερα τα μαντάτα για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη... Η μαγνητική στην οποία υποωλήθηκε σήμερα ο παίκτης δεν έδειξε κάτι που από μόνο του να απαγορεύει την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: basketplus.gr
Οι ελπίδες για Μαργαρίτη και η διάθεση του Μάικλ Τζόουνς να έρθει από Κύπρο

Δεν υπάρχει για παράδειγμα... κοίλη κάποιου δίσκου. Μια ενόχληση από ένα ελαφρύ σπασμό ήταν η διάγνωση, αλλά το ζητούμενο είναι το πως θα νοιώθει ο ίδιος ο 33χρονος φόργουορντ. Κάνει θεραπείες, θα προσπαθήσει να δοκιμάσει αύριοσ την προπόνηση, αλλά ακόμα και να μηνμ τα καταφέρεισ τον ΠΑΟΚ θα τον περιμένουν μέχρι και το τζάμπολ. Εξαρτάται από το πως θα νοιώθει μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο μεταξύ ο Σαλούστρος συμμετείχε κανονικά παρά το ότι και αυτός έχει ορισμένες ενοχλήσεις, αλλά θα παίξει την Κυριακή. Εξάλλου η κίνηση των εισιτηρίων παραμένει σε καλά επίπεδα, μέχρι και το μεσημέρι δόθηκαν πάνω από 2.800 εισιτήρια σε προπώληση, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ακόμα. Μάλιστα επικοινώνησε με την ΚΑΕ και εξέφρασε την διάθεση να δώσει το παρόν στο ματς και ο Μάικλ Τζόουνς που θέλει να έρθει από την Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη...