Επιστρατεύεται...

Aπό paok24.com:Τα προβλήματα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον Ευθύμη Κουλούρη
Πηγή: paok24.com
Επιστρατεύεται...

Παρά το ότι στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Καλλονή φόρεσε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε έως το φινάλε, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η "αποκάλυψη" της περσινής χρονιάς.

Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, που μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή, αγωνίστηκε ένα λεπτό στη νίκη επί του Ατρόμητου στην Τούμπα, ένα ημίχρονο στην εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας, δέκα τρία λεπτά στους "Ζωσιμάδες" και εννέα λεπτά στο "Γεντί Κουλέ", έχοντας στο ενεργητικό του και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο.

Όμως, η δεδομένη απουσία του Αθανασιάδη από το αυριανό παιχνίδι της Βέροιας λόγω τιμωρίας και η επίσης δεδομένη απουσία του Παπαδόπουλου λόγω τραυματισμού, σε συνδυασμό με το ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο, υποχρεώνουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να εμπιστευτεί τον 19χρονο επιθετικό.

Πόσω δε μάλλον, εφόσον δε κριθεί "μάχιμος" και ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος ωστόσο πήρε κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Αναστασιάδη να ανακοινώνει εν συνεχεία αυτούς που θα στελεχώσουν την αποστολή που θα μεταβεί οδικώς στη Βέροια.

Διαβάστε ακόμη...