Τίποτα δεν δουλεύει, αν δεν δουλέψεις εσύ!

Στην Αμερική λένε πως... "τίποτα δεν δουλεύει αν δεν δουλέψεις εσύ". Στον ΠΑΟΚ αυτό μεταφράζεται ως "δουλέψτε σκληρά, προσφέρετε πολλά και θα σας ανταμείψουμε".
Πηγή: paok24.com
Τίποτα δεν δουλεύει, αν δεν δουλέψεις εσύ!

Η βάση για να χτίσεις ήταν εξάλλου ικανοποιητική. Μπόλικο ταλέντο, ποδοσφαιρικό θράσος, επιμονή και υπομονή. Απλά στην περίπτωση του Έργκους Κάτσε προσθέστε και... γερό στομάχι.

Συστήνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό τη σεζόν 2010-2011, αντικαθιστώντας τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ίσως να είναι και ο μόνος που θυμάται εκείνο το παιχνίδι. Η πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα μιας ομάδας που θα τον στιγματίσει, όπως αποδείχθηκε και στην πορεία, είναι γεγονός. Γεγονός που σε πρώτη φάση περνά στα ψιλά και αυτό γιατί το παρουσιαστικό του δεν σε πείθει...

Ο πιτσιρικάς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έπρεπε να δοθεί δανεικός για να "ψηθεί". Κάτι που έγινε. Το κοντέρ στην Αναγέννηση Επανομής γράφει σαν "τρελό" και ο Κάτσε επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία του δίνει χώρο ώστε να αγωνιστεί στη μεσσαία γραμμή and... the rest is history.

O Γιώργος Δώνης τον χαρακτηρίζει αποκάλυψη του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ τον καλεί για επιβράβευση. Το συμβόλαιο του προσαρμόζεται με εισήγηση του Ζήση Βρύζα δύο φορές μέσα σε μια διετία και ο Κάτσε αποδεικνύει στην πράξη ή καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου πως είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της πολιτικής του Δικεφάλου αναφορικά με τους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Όσοι προσπαθούν και βελτιώνονται, θα επιβραβεύονται άμεσα. Και η περίπτωση του Κάτσε αποτελεί για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την έκφραση μιας φιλοσοφίας που διέπει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και αφορά τα παιδιά που προέρχονται από τα "σπλάχνα" της, μηδενός εξαιρουμένου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...