«Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να αλλάζει συνεχώς προπονητή» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο Τον Λόκχοφ. Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς την περσινή χρονιά στον ΠΑΟΚ μίλησε για την θητεία του στον πάγκο του Δικεφάλου και για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να αλλάζει συνεχώς προπονητή» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό τον καιρό έχω πολλά παιχνίδια με την Βόλσφμπουργκ, συνεργάζομαι με τον Βιεϊρίνια και μαζί μιλάμε συχνά για τον ΠΑΟΚ. Με την Βόλσφμπουργκ είμαστε δεύτεροι και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί».

Για το γεγονός πως και ο διάδοχος του Στέφενς είναι στην έξοδο: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Ήξερα ότι κάνει πορεία πρωταθλητισμού μετά την διακοπή όμως έχει πτώση και έχει πάει τρίτος. Πλέον στόχος είναι τα πλέι οφ, εκεί πρέπει να ανεβεί για να έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Τον Αναστασιάδη δεν τον ξέρω και για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να τον κρίνω. Δεν είναι καλό μια ομάδα να αλλάζει συνέχεια προπονητή γιατί χάνει τη συνοχή της και δεν μπορεί να πορευθεί έτσι».

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει πλάνο στον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Αντιθέτως είναι πολύ δύσκολο. Οι παίκτες της ομάδας χρειάζονται ένα πρότζεκτ για να δουλέψουν πάνω σε αυτό. Κάθε προπονητής θέλει χρόνο για να δουλέψει και να χτίσει κάτι καλό. Δεν γίνεται συνεχώς να αλλάζει προπονητή ο ΠΑΟΚ».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τον Λόκχοφ:

Διαβάστε ακόμη...