Ένα πλάνο που κρίνεται σε κάθε ματς

Aπό sentragoal.gr: Ο ΠΑΟΚ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΗΡΕΜΙΑ
Πηγή: sentragoal.gr
Ένα πλάνο που κρίνεται σε κάθε ματς

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν τη νέα κρίση που προέκυψε με την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με εσωτερικές συζητήσεις, στήριξη στον προπονητή, ομιλία αφύπνισης-πρόκλησης στους παίκτες και την κατάρτιση ενός πλάνου σύμφωνα με το οποίο ο Δικέφαλος θα μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και θα αποκτήσει εκ νέου την εικόνα που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το πρώτο ερώτημα που προέκυψε από αυτήν την απόφαση έχει να κάνει με τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί αυτό το εγχείρημα. Ποιες είναι αυτές; Τα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια. Η συζήτηση περί παραμονής του προπονητή άνοιξε για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ και έκλεισε με παρέμβαση Σαββίδη.

Η δεύτερη φορά ήταν μετά τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο και έκλεισε με απόφαση Αγγελίδη-Βρύζα. Θα υπάρξει τρίτη φορά; Θα υπάρξει αν ο ΠΑΟΚ δεν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα.

Προφανώς ενός ΠΑΟΚ έκριναν ότι η κατάσταση δεν έχει φτάσει ακόμα στο απροχώρητο και ευελπιστούν ότι από κάπου και με κάποιο τρόπο θα γίνει η αρχή της ανάκαμψης της ομάδας. Μιας ομάδας που το τελευταίο διάστημα χάνει εκτός έδρας με κατεβασμένα χέρια, μιας ομάδας που δεν θύμιζε σε τίποτα τον ΠΑΟΚ του πρώτου τριμήνου και οι διοικούντες του θεωρούν ότι μπορεί να τον θυμίσει εκ νέου. Και όλα αυτά σε ένα ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί χωρίς τους Ρατς και Αθανασιάδη.

Περί μεταγραφών και ανανεώσεων

Δυο κεφάλαια που έχουν μείνει ανοικτά εδώ και καιρό και η συζήτησή τους έχει... πλήξει τους «ασπρόμαυρους» άνοιξαν χθες εκ νέου από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, με στόχο να κλείσουν μια και καλή. Στο θέμα των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ διέψευσε για μια ακόμα φορά τα όσα έχουν κατά καιρούς ακουστεί περί λίστας που έδωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης με ονόμα παικτών προς απόκτηση οι οποίοι απορρίφθηκαν, αλλά και για τη διαφορετική αντίληψη των δυο πλευρών (προπονητή και τεχνικού διευθυντή) πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

«Αν θέλαμε ένα οποιοδήποτε εξτρέμ, θα το είχαμε την πρώτη μέρα του Ιανουαρίου» έλεγαν χαρακτηριστικά. Οσο για το θέμα με τις ανανεώσεις των Κατσικά και Τζανδάρη, ο ΠΑΟΚ είχε διαφορετική στρατιγική όσον αφορά το χρονικό σημείο που τέθηκε στους παίκτες θέμα ανανέωσης (στον Κατσικά έγινε πρόταση για συνάντηση τον Σεπτέμβριο ενώ στον Τζανδάρη δυο μήνες αργότερα), με τον Δικέφαλο να εξηγεί το σκεπτικό βάσει του οποίου έγινε στον καθένα η συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, και από τη στιγμή που κανείς από τους δυο δεν τη δέχθηκε, η πόρτα έκλεισε οριστικά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...