Στον αέρα ο τελικός

Από paok24.com:Απίστευτες καταστάσεις στο Κύπελλο Ελλάδος του χάντμπολΠρωτοφανή γεγονότα συμβαίνουν στο Κύπελλο Ελλάδος του χάντμπολ, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης, μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη.
Πηγή: paok24.com
Στον αέρα ο τελικός

Ο αγώνας που επρόκειτο να γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα, είχε αναβληθεί διότι ο αστυνομικός διευθυντής είχε άρει την έγκρισή του και ο δήμος με τη σειρά του είχε άρει το παραχωρητήριο του γήπεδου.

Χθες ο αγώνας ορίστηκε για αύριο (Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου) στο κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου Καλλιθέας, χωρητικότητας 300 θεατών. Σήμερα στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης η ΑΕΚ διαφώνησε στην προοπτική να πάρει 150 ονομαστικές προσκλήσεις με το αιτιολογικό ότι έχει πουλήσει 1.000 εισιτήρια διαρκείας και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στη συνέχεια ο δήμος ήρε το παραχωρητήριο του γυμναστηρίου και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται για δεύτερη φορά.

Όλα αυτά συμβαίνουν, επειδή κόντρα σε προκηρύξεις και κανονισμούς, η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να βρει μόνιμη έδρα από την αρχή της χρονιάς.

Με όλα αυτά, ο τελικός του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος για τις 28 Φεβρουαρίου ή 1 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.

Στον ΠΑΟΚ είναι εκνευρισμένοι με την όλη κατάσταση, καθώς δεν μπορούν να προχωρήσουν σε κανένα προγραμματισμό.

Διαβάστε ακόμη...