Μήπως τελικά αυτό αξίζουμε;

Aπό inpaok.com: Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ τέθηκε θέμα αξιολόγησης των ανθρώπων που βρίσκονται στην ΠΑΕ.
Πηγή: inpaok.com
Μήπως τελικά αυτό αξίζουμε;

Προφανώς και αξιολογήθηκαν αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πως έγινε αυτή η αξιολόγηση αφού σχεδόν κανένας δεν έφυγε από την Μικράς Ασίας. Αντίθετα ήρθαν και άλλοι και μερικοί έμειναν ακόμα και αν... ξέμειναν από αρμοδιότητες! Υπάρχει όμως εξήγηση σε αυτό.

Δεν θα ήταν φυσιολογικό να έρθει ένας ξένος και επειδή έχει χρήματα να τους διώξει όλους από μία ΠΑΕ με ιστορία και ανθρώπους που αποδεδειγμένα πρόσφεραν στο παρελθόν. To είπε και ο ίδιος ο Σαββίδης τον Μάιο του 2014 μετά την αποτυχία στον τελικό Κυπέλλου: «Δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος του ΠΑΟΚ που να κέρδισε το να αυξηθούν οι αρμοδιότητές του.

Ωστόσο ποτέ δεν διώχνω τους ανθρώπους από την οικογένεια που σε διάφορους χρόνους πρόσφεραν στην ομάδα. Θα δημιουργήσω μία ομάδα από ανθρώπους που κατά καιρούς έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ, ώστε να ξέρουμε ότι σε κάθε περίπτωση είναι δίπλα μας. Είναι πολύ κακό, άνθρωποι που έχουν φέρει όφελος στον ΠΑΟΚ τώρα να είναι μακριά».

Λογικό... Και εγώ αν πήγαινα στην Κίνα να αναλάβω μία ομάδα θα κρατούσα όσους αποτελούσαν την «οικογένεια» του συλλόγου. Πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην ομάδα. Άρα που καταλήγουμε; Ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ ως τώρα έχει αποτύχει! Μία οικογένεια που άλλωστε δεν ήταν και τόσο... αγαπημένη πριν έρθει ο Σαββίδης και ακόμα και τώρα παραμένει Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Η!

Άλλος βρίζει τον Αναστασιάδη, άλλος τον Βρύζα, άλλος τον Ζαγοράκη, άλλος τον Χ ή τον Ψ δημοσιογράφο, άλλος του οπαδούς, ΣΦ ΠΑΟΚ μαλώνουν μεταξύ τους μία κατάσταση η οποία υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και απλά αλλάζουν τα πρόσωπα κάθε φορά. Μία κατάσταση την οποία βρήκε ο Σαββίδης όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, την διατήρησε και μέσα σε αυτήν ρίχνει τα χρήματα του τα οποία δεν πιάνουν τόπο.

Προσβολές, έχθρες, πόλεμος! Αυτή είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Και όσο η μπάλα μπαίνει μέσα λειτουργεί υπόγεια, είναι σαν ένας μόνος ενοχλητικός ψίθυρος. Όταν η μπάλα βγαίνει άουτ γίνεται κραυγή και παίρνει παραμάζωμα κάθε ελπίδα για σωτηρία! Αλήθεια τελικά αξίζουμε κάτι καλύτερο ή όχι;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...