«Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να αλλάξει κάτι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και μίλησε για την ήττα του «Δικέφαλου» από τον Ατρόμητο και την κατάσταση στην ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Μόνο ο Σαββίδης μπορεί να αλλάξει κάτι»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα ενιάμηνα του Παναγιώτη Ποικιλίδη:

«Έγιναν χθες (15/02) τα ενιάμηνα του Παναγιώτη Ποικιλίδη και να είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Δεν ήρθε κανείς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για την ήττα από τον Ατρόμητο:

«Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ και στο 0-2 πήγα να δω το παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 10 λεπτά έπρεπε να κερδίζει 0-3. Αν γινόταν το 0-2 από την αρχή τι θα έλεγαν όλοι που τώρα λένε ποιος φταίει; Θα ακούμε ότι έχουμε ομαδάρα και όλα αυτά. Επίσης, η πρώτη κίτρινη του Αθανασιάδη δεν ήταν και στον Ολυμπιακό εννοείται δεν θα δινόταν. Έχω τον Αθανασιάδη που μου βάζει γκολ και μου τον βγάζουν. Αυτόν έχω, τι να κάνω; Έχω Νομποά, Ρατς και Μακ, ο Ατρόμητος ποιους παίκτες έχει; Το θέμα είναι πως δεν φταίει μόνο ο προπονητής. Οι παίκτες μπαίνουν μέσα και πρέπει να κερδίζουν! Ο Κόστα αυτή τη στιγμή είναι ανέτοιμος και πιο αργός... από εμένα.

Ο Σαλπιγγίδης πρέπει να ξεκουραστεί γιατί ούτε αυτός μπορεί. «Καίμε» τους ίδιους τους παίκτες μας. Μπορούσαμε να πάρουμε άνετα το ματς και τελικά «φάγαμε» τέσσερα. Όλοι «βράζουμε» από αυτό που βλέπουμε. Εμείς όταν χάναμε, μας έπαιρνε ο Σκαρτάδος, πηγαίναμε οι ποδοσφαιριστές σε μια καφετέρια και συζητούσαμε για τα της ήττας. Αν οι παίκτες μας θέλουν να παίξουν και να το πάρουν το ματς μπορούν, όμως βλέπουμε έναν παίκτη του Ατρόμητου να περνάει πέντε δικούς μας».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να θέλουν οι παίκτες να φύγει ο Αναστασιάδης:

«Δεν το ξέρω αυτό αλλά αν ισχύει είναι το χειρότερο πράγμα. Μόνο ο μεγαλομέτοχος μπορεί να κάνει κάτι. Πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Όλοι πληρώνονται και αφού πληρώνονται πρέπει να κάνουν την δουλειά τους».

Για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα παίξουν οι βετεράνοι στις Σέρρες:

«Σήμερα (16/02) οι βετεράνοι παίζουν στις Σέρρες για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλουμε να βοηθήσουμε δύο κοριτσάκια και όποιος μπορεί ας έρθει να βοηθήσει».

Διαβάστε ακόμη...