Επεισόδια μετά το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, προκάλεσε την κερκίδα ο Νίνης

Επεισόδια εξελίχθηκαν μετά τον αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Γεντί Κουλέ", με άνθρωπο του επιτελείου των "πράσινων" να τραυματίζετε και να κάνει ράμματα.
Πηγή: paokweb.gr
Επεισόδια μετά το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, προκάλεσε την κερκίδα ο Νίνης

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 στο Ηράκλειο και μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΟΦΗ, που "έβραζαν" εδώ και καιρό με αυτά που γίνονται στην ομάδα τους, άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα και καπνογόνα προς τους παίκτες του Παναθηναίκού.

Ένα από τα καπνογόνα βρήκε στην πλάτη τον Καρέλη που ευτυχώς φορούσε χοντρό μπουφάν και δεν τραυματίστηκε. Όμως ο επιμελητής των "πρασίνων", Γρηγόρης Παπαβασιλείου δεν είχε την τύχη με το μέρος του...

Κάποιοι ανεγκέφαλοι (σ.σ. ο ελαφρύτερος χαρακτηρισμός που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε) πέταξαν ένα κομμάτι τσιμέντου από την κερκίδα. Ο Παπαβασιλείου το δέχτηκε στο κεφάλι, ευτυχώς όχι πολύ δυνατά και έκανε ράμματα.

Τελικά μετά από προσπάθεια η αποστολή του "Τριφυλλιού" μπήκε στα αποδυτήρια, ενώ οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν σταματούσαν να τους πετάνε ό,τι αντικείμενο έβρισκαν μπροστά τους.

Αξίζει ωστόσο να τονίσουμε ότι μετά το τρίτο γκολ του ΠΑΟ, ο Νίνης έκανε άσεμνη χειρονομία στην κερκίδα προκαλώντας τον κόσμο. Ωστόσο αντιδράσεις σαν αυτές που ακολούθησαν δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

Διαβάστε ακόμη...