Νίκη και ξεμπερδεύει

Από paok24.com:Ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ δίνει αύριο το τελευταίο θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Πηγή: paok24.com
Νίκη και ξεμπερδεύει

Ο Δικέφαλος, που προέρχεται από εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΑΕΚ (22-33) υποδέχεται τον τέταρτο της βαθμολογίας Φίλιππο και με νίκη ξεμπερδεύει οριστικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο αγώνας θα γίνει στις 19.00 αντί για τις 18.00 που είχε οριστεί αρχικά, καθώς ο ΠΑΟΚ ζήτησε αυτή την αλλαγή ώρας ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που νωρίτερα θα βρεθούν στο Παλατάκι για την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με τον ΚΑΟΔ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι θα βρεθούν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο δύο μεγάλες μορφές του ελληνικού χάντμπολ, ο Αλέξης Αλβανός από πλευράς ΠΑΟΚ και ο Γρηγόρης Σανίκης από τον Φίλιππο.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Νίκος Γεωργιάδης θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ είχε πάρει δύσκολη νίκη στη Βέροια με 22-24.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, στις 17.00 στο ίδιο γήπεδο η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Πανόραμα για την 11η αγωνιστική και οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και τα δύο ματς με κοινό εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμη...