Έτοιμοι για τις μεγάλες… μάχες

Από inpaok.com:Για την προσεχή Τετάρτη 18/2 ορίστηκε ο προημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη στις 20:00.
Πηγή: inpaok.com
Έτοιμοι για τις μεγάλες… μάχες

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του Δικεφάλου είχαν ζητήσει το εν λόγω ματς με τους ακρίτες να γίνει την Πέμπτη (19/2) αντί για την Τετάρτη, λόγω του ότι μετακινήθηκε κατά μία ημέρα ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνίζονται το Σάββατο με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες της βόρειας Ελλάδας θα διασταυρώσουν την ερχόμενη Τετάρτη τα ξίφη τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (15/2) ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της τρέχουσας σεζόν, αυτό με τους «ερυθρόλευκους» στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πρώτος με 40 βαθμούς και τον ακολουθεί κατά πόδας ο ΠΑΟΚ με 39. Ετσι, λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, που θα τους διατηρήσει μέσα στους στόχους τους.
Βάσει των παραπάνω, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «καυτές» για τους «ασπρόμαυρους», αφού μέσα σ΄ ένα τετραήμερο κρίνονται οι δύο στόχοι της χρονιάς: η διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τη μια και η παρουσία στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου από την άλλη.

Αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα του κυπέλλου (Τετάρτη 18/2):

20.00: Εθνικός Αλ.-ΠΑΟΚ,

19.00: Ορεστιάδα–Ολυμπιακός,

19.30: Φοίνικας Σύρου–Λαμία,

21.00: Παναχαϊκή-Κηφισιά.

ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ, ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ανακοινώθηκαν από την Λίγκα οι διαιτητές που θα σφυρίξουν όλες τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague, με τους κ.κ. Γεωργουλέα, Δεληκωστίδη να είναι στο ντέρμπι του Ρέντη.

Αναλυτικά:

Σήμερα:

Γήπ. «Δ. Βικέλας», 19.00: Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός: Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης.

Αύριο:

Γήπ. Βόχας, 18.00: Παμβοχαϊκός-Ορεστιάδας: Διαιτητές: Βουδούρης, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος,

Γήπ. Χαλκιοπούλειο, 19.00: Λαμία-Κηφισιά: Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Σακελλάρης, Διαμαντής, Γήπ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας»,

19.30: ΑΕΚ-Εθνικός Αλ.: Διαιτητές: Θεμελής, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Οικονόμου, Λιδωρικιώτη. Κυριακή: Γήπ. Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»,

17.00: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Διαιτητες: Γεωργουλέας, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Χρηστίδης Αλ.. Δευτέρα: Γήπ. Μίκρας,

17.30: Αρης-Ενωση Τούμπας: Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Δρανίτσας, Χατζηπαντελή.

Διαβάστε ακόμη...