Σηκωθείτε ΟΡΘΙΟΙ: Ένα μπράβο στο πιο αξιοπρεπές τμήμα του ΠΑΟΚ!

Aπό paokweb.gr: Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά έκανε περήφανους όλους τους οπαδούς της ομάδας, ασχέτως αν χτες αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup... Αυτη είναι όμως μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έκανε φέτος στην Ευρώπη η ομάδα του Μαρκόπουλου.
Πηγή: paokweb.gr
Σηκωθείτε ΟΡΘΙΟΙ: Ένα μπράβο στο πιο αξιοπρεπές τμήμα του ΠΑΟΚ!

Αυτό που κάνει ο Μπάνε Πρέλεβιτς, μαζί με τους συνεργάτες του, ο Σούλης Μαρκόπουλος με τους παίκτες του και όλοι μαζί γενικώς, είναι άξιο συγχαρητηρίων!

Με πενιχρά μέσα και ελάχιστα χρήματα έχουν στήσει μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και κάνει άλματα προόδου... Εντός και εκτός Ελλάδας.

Εντός συνόρων είναι στην τρίτη θέση της βασθμολογίας, στον ημιτελικό του κυπέλλου και γενικώς πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία.

Στην Ευρώπη, χτες ολοκληρώθηκε το ταξίδι του ΠΑΟΚ, καθώς η ήττα από την Καντού σφράγισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια. Αλλά δεν είναι για... κλάμματα. Ίσα-ίσα, όλοι θα πρέπει να σηκωθούμε και να αναφωνήσουμε ένα "ΜΠΡΑΒΟ!"

Αυτός ο αποκλεισμός όμως, είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε τι έκανε φέτος στην Ευρώπη ο Δικέφαλος...

Έχοντας αντιπάλους (και) με πολλαπλάσια μπάτζετ, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανταγωνιστικός από την πρώτη φάση και πέτυχε έξι νίκες σε δέκα παιχνίδια!

Νίκησε εκτός την Καρσίγιακα, την Βέντσπιλς εντός και εκτός, την Μπουντούτσνοστ εντός κι εκτός και τη Ζιέλονα Γκόρα εντός.

Έχασε δύο φορές από την πανίσχυρη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ ηττήθηκε από την Καρσίγιακα εντός κι από τη Ζιέλονα Γκόρα εκτός.

Με αυτό τον απολογισμό, η ομάδα του Μαρκόπουλου προκρίθηκε ως δεύτερη στους "32"!

Εκεί είχε να αντιμετωπίσει 3 πάρα πολύ καλές ομάδες, με ιστορία και μεγάλα μπάτζετ. Πάλεψε όμως στα ίσια κόντρα σε Χίμκι, Καντού και Λιμόζ.

Κέρδισε εντός τη Καντού, ενώ ήττήθηκε εντός κι εκτός από Χίμκι και Λιμόζ κι εκτός από την Καντού.

Συνολικώς, σε 16 παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έκανε 7 νίκες, έχοντας όμως μια άκρως αξιοπρεπή εικόνα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια...

Αυτά τα παιδιά με ελάχιστα λεφτά και πολύ λιγότερα μέσα από τους αντιπάλους τους κατορθώνουν και είναι ανταγωνιστικοί κόντρα σε κάθε αντίπαλο, ανεξαρτήτως μπάτζετ. Και συνεχώς προοδεύουν...

Θέλετα κι άλλους λόγους για να δώσετε συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα; Και, επιτέλους, να τη στηρίξετε;

Διαβάστε ακόμη...