Τζιόλης: Πόσο έλειψε!

Aπό inpaok.com: Mετά από απουσία δύο μηνών και πλέον από την ενεργό δράση, ο Αλέξανδρος Τζιόλης τίθεται και πάλι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.
Πηγή: inpaok.com
Τζιόλης: Πόσο έλειψε!

Ο 30χρονος (αύριο Παρασκευή έχει γενέθλια) διεθνής μέσος ολοκλήρωσε προχθές με επιτυχία το πρόγραμμα επανένταξής του, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και όλα δείχνουν ότι έχει σημάνει η ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Είναι σαφές ότι θα χρειαστεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρει και πάλι τη φόρμα του, ωστόσο και μόνο η είδηση της οριστικής αποθεραπείας του ηχεί χαρμόσυνα στα αυτιά του Αγγελου Αναστασιάδη.

Τα προβλήματα για τον Κατερινιώτη μέσο είχαν αρχίσει από τον Νοέμβριο και, ειδικότερα από το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τότε ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Από το ματς της Τούμπας με τους «πράσινους» και μετά ο Τζιόλης συνέχιζε να αγωνίζεται, καταβάλλοντας ωστόσο υπερπροσπάθεια, αγνοώντας πολλές φορές τις ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό. Ο ίδιος δεν ήθελε να χάσει παιχνίδια της ομάδας του και, για αυτόν τον λόγο, έκανε και ενέσεις για να «καλύψει» τους πόνους.

ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ
Ολο αυτό, όμως, είχε σημείο λήξης. Η κατάστασή του σταδιακά επιβαρυνόταν και στο εκτός έδρας παιχνίδι της 7ης Δεκεμβρίου με την Ξάνθη (επιστρατεύτηκε στη θέση του στόπερ, απόντος του τραυματία Κατσικά), τέσσερις μόλις ημέρες μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη, έπαιξε για τελευταία φορά.

Οι πόνοι ήταν δυνατοί, και παρά τη θέλησή του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και στον «τελικό» που αμέσως ακολουθούσε στην Τούμπα με την Γκινγκάμπ για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό στάθηκε αδύνατο. Εκτοτε έμεινε εκτός δράσης, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, πληρώνοντας το τίμημα της δίμηνης και πλέον απουσίας του από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Μόνο που δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.

ΑΛΛΟΣ ΠΑΟΚ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ

Σε κάθε περίπτωση, όπως δείχνουν και οι αριθμοί, η απουσία του Τζιόλη από τους αγώνες πρωταθλήματος ταυτίζεται με την περίοδο κάμψης του ΠΑΟΚ και αντίστροφα. Είναι απολύτως ενδεικτικό το γεγονός ότι σε έντεκα ματς με τον Τζιόλη στην ενδεκάδα (στα δέκα από αυτά ήταν βασικός και στο ένα-εκτός έδρας με Παναιτωλικό-έπαιξε ως αλλαγή) ο ΠΑΟΚ είχε οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ απόντος του Τζιόλη από την ενδεκάδα, ο Δικέφαλος είχε έξι νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες (δεν υπολογίζεται η νίκη στα χαρτιά επί της Νίκης Βόλου.

ΜΕ ΤΖΙΟΛΗ

ΠΑΟΚ-Καλλονή 1-1
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4
ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2

ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΟΛΗ

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-2
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2
Αστ. Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0
Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-2
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Διαβάστε ακόμη...