Κοντεύει να μείνει με τον… άγραφο

Από thessports.gr: Πέμπτη σήμερα, το Σάββατο ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να παίξει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμος σέντερ φορ!
Πηγή: thessports.gr
Κοντεύει να μείνει με τον… άγραφο

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της Δευτέρας, αλλά και στις δύο χθεσινής (την Τρίτη υπήρχε ρεπό), καθώς όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου η ΠΑΕ, έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοίτη. Σήμερα ο Κλάους θα δοκιμάσει κι αν δεν είναι καλά, υπάρχει πρόβλημα...


Ο Παπαδόπουλος που παίζει στη θέση του είναι έξω για ένα μήνα με θλάση, ενώ έξω ήταν να μείνει και ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος παίζει εδώ και καιρό με πρόβλημα στο δεξί του πόδι και την προηγούμενη εβδομάδα, είχε αποφασιστεί να μείνει έξω για να το ξεπεράσει.


Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, ο ΠΑΟΚ μένει προς το παρόν με τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος φέτος είναι... άγραφος, καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδης.
Ο νεαρός που ξεπετάχτηκε πέρσι, φέτος έχει παίξει ελάχιστα, και ήταν ένας απ΄ αυτούς που δεν είχαν πάει καθόλου καλά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμαριά.

Μάλιστα σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν ούτε στην αποστολή, αφού έπαιζε στους αγώνες της Κ20.
Θα φανεί πάντως σήμερα, αν ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Κουλούρη, ή κάποιος εκ των Κλάους και Σάλπι, θα παίξει τελικά...

Διαβάστε ακόμη...