Πώς κατάληξε τρίτος

Από paok24.com: Μπορεί μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ο ΠΑΟΚ να φάνταζε ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο σήμερα ο "Δικέφαλος" έχει μείνει αρκετά πίσω στη "μάχη" της κορυφής.
Πηγή: paok24.com
Πώς κατάληξε τρίτος

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ εκτός από την απόσταση που έχει αποκτήσει από την 1η θέση έχει απωλέσει και τη 2η θέση, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο πόντους παραπάνω.

Αναλυτικά:

1) Ολυμπιακός 55 (βαθμούς)

2) Παναθηναϊκός 49

3) ΠΑΟΚ 47

Στο φινάλε του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ ήταν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με την ψαλίδα να... ανοίγει εις βάρος των "ασπρόμαυρων" λόγω των κακών αποτελεσμάτων τους στους έξι πρώτους αγώνες του δεύτερου γύρου.

Συγκεκριμένα, ο "Δικέφαλος" στα έξι τελευταία παιχνίδια του μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, κάτι που είχε αντίκτυπο στη βαθμολογία, αφού οι επιδόσεις του ήταν χειρότερες από τους ανταγωνιστές του.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και στη βαθολογία των έξι πρώτων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου, στην οποία ο ΠΑΟΚ έρχεται τρίτος και καταιδρωμένος μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:

Βαθμολογία 6 αγώνων του δεύτερου γύρου:

1) Ολυμπιακός 16 (βαθμούς)

2) Παναθηναϊκός 16

3) ΠΑΣ Γιάννινα 12

4) ΠΑΟΚ 10

5) Αστέρας Τρίπολης 10

6) Παναιτωλικός 10

Με τον ΠΑΟΚ να έχει απομακρυνθεί αισθητά από τη διεκδίκηση της 1ης θέσης, ανησυχητικά είναι και τα αποτελέσματα της ομάδας του Αναστασιάδη και με τους ενδεχόμενους αντιπάλους της στα πλέι οφ, δηλαδή τον Παναθηναϊκό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό, με τους οποίους ο "Δικέφαλος" έχει έως τώρα μία νίκη και τρεις ήττες, με σκορ 1-2, 3-0 και 1-2 αντίστοιχα (Με τον Παναιτωλικό έχει παίξει δύο παιχνίδια από τα οποία το πρώτο στο Αγρίνιο το κέρδισε με 1-0).

Διαβάστε ακόμη...