«Καίει» ο Αναστασιάδης

Από gazzetta.gr: Το θέμα της παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας συνεχίζει ν' απασχολεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
«Καίει» ο Αναστασιάδης

Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις επιρροές που δέχθηκε πριν πάρει την τελική του απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν απευθύνθηκε μόνο στους δύο πιο άμεσους συνεργάτες του μέσα στην ομάδα, τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Ζήση Βρύζα.

Ρώτησε και τους παίκτες καθώς ήθελε να πάρει κλίμα και από τα αποδυτήρια. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα περιστατικά που έχουν γίνει μέσα στην ομάδα με πιο σημαντικά αυτά των Γιώργου Τζαβέλλα και Νίκο Σπυρόπουλο, που έχουν θορυβήσει και τον ίδιο.

«Ψάχνουμε τα αίτια»

Μια ημέρα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ ο Σαββίδης ζήτησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω Skype, κάτι που συνηθίζεται πλέον στον ΠΑΟΚ. Μια αντιπροσωπεία παικτών κατέθεσε την άποψη τους στον ιδιοκτήτη της ομάδας για το πώς είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια.

Αυτό που ειπώθηκε ήταν πως: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Το κλίμα είναι καλό, είναι οικογενειακό. Κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια αυτής της αγωνιστική μας πτώσης». Οι παίκτες στη συνέχεια ρωτήθηκαν αν πιστεύουν πως μια αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε την ομάδα ν' ανέβει ψυχολογικά και αγωνιστικά.

«Τριετές κλειστό συμβόλαιο...»

Η απάντηση ήταν αρνητική. «Δεν γίνεται η ομάδα ν' αλλάζει προπονητές κάθε χρόνο. Χρειάζεται στήριξη. Να βγει η χρονιά και στη συνέχεια δείτε ως διοίκηση τι θέλετε να κάνετε. Η άποψη μας είναι πως θα πρέπει να αποφασίσετε με ποιον προπονητή θα πορευτείτε την νέα χρονιά, δεν θα σας πούμε εμείς και να του κάνετε ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Θα πρέπει να τον αφήσετε να δουλέψει και να στηριχθεί απ' όλους».

Η ταμπέλα

Ο Ιβάν Σαββίδης, από την συνομιλία που είχε με τους παίκτες, αντιλήφθηκε πως πρέπει να στηρίξει τον Άγγελο Αναστασιάδη μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του. Καθώς αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως η λύση στα προβλήματα του ΠΑΟΚ δεν είναι μία αλλαγή προπονητή άμεσα. Ο μεγαλομέτοχος με την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον έλληνα τεχνικό αποτίναξε από πάνω του και την ταμπέλα του «προπονητοφάγου».

Δεν θέλει να χάσει το εισιτήριο

Ο Σαββίδης με δική του απόφαση «καθάρισε» τους Γιώργο Δώνη και Χουμπ Στέφενς από την ομάδα, «ματώνοντας» οικονομικά. Βέβαια δεν θα πρέπει ν' αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αν έρθει κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο συνδυαστεί με κακή εμφάνιση, όπως στα παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και ΟΦΗ να έχουμε την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου δεν θέλει να χάσει και φέτος το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

 

Διαβάστε ακόμη...