Γιατί δεν προχώρησε

Τα δεδομένα για Μπεν Χαΐμ και το καλοκαίρι που έρχεται...
Πηγή: paok24.com
Γιατί δεν προχώρησε

Η περίπτωση του Ταλ Μπεν Χαΐμ ήταν μία από αυτές που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ. Τι έγινε με τον Ισραηλινό σε μια υπόθεση που δεν αποκλείεται να ξαναέρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.
Ο εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ρήτρα 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, ρήτρα την οποία κατά τη διάρκεια των επαφών, ο ΠΑΟΚ είχε καταστήσει σαφές πως είναι διατεθειμένος να την καλύψει.

Στις αρχικές συζητήσεις, ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρόταση που έφτανε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο το κίνητρο που έχει η Μακάμπι αυτή τη στιγμή, μάλλον έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο.

Οι Ισραηλινοί είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές και κυνηγούν την κατάκτηση του, η οποία θα τους οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη σεζόν και δεν ήταν διατεθειμένοι τη δεδομένη χρονική στιγμή, να χάσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

Ο ίδιος ο Μπεν Χαΐμ από την πλευρά του, δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα που τον έχει αναδείξει στα... «κρύα του λουτρού» και στη μέση μιας χρονιάς που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Εκτός από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, στην Σκωτία υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον από πλευράς Σέλτικ. Προς το παρόν, ο Μπεν Χαΐμ παραμένει στο Τελ Αβίβ, ωστόσο κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του το καλοκαίρι, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Το έχει ξανακάνει άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν...

Διαβάστε ακόμη...