«Κάτι αρρωστημένο στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης και μίλησε για την κατάσταση στον «Δικέφαλο».
Πηγή: arenafm.gr
«Κάτι αρρωστημένο στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν θέλαμε το κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα και φτάσαμε εδώ. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχει κάτι αρρωστημένο. Αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Άλλες φορές μπορεί και να χάναμε όμως βγάζαμε λίγο πάθος και ενέργεια. Αυτή την φορά τίποτα. Κάτι πρέπει να αλλάξει στον ΠΑΟΚ. Πήραμε δυο αναγνωρισμένους παίκτες αλλά από εκεί και πέρα βλέπω τα ίδια. Οι παίκτες δεν μπορούν να φύγουν. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Άγγελου θα είχα φύγει πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με αυτά που γίνονται. Θα έπρεπε να του έρθουν οι παίκτες πολύ νωρίτερα στην μεταγραφική περίοδο και σε αυτό είμαι μαζί του».

Για το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ:

« Δεν πιστεύω πως υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ τους είχα κάνει μια πρόταση επειδή ζω στα Δωδεκάνησα να βλέπω εκεί για τον ΠΑΟΚ και δεν μου απάντησαν τίποτα. Με είχαν πάρει τηλέφωνο όταν ήμουν στη Κω, από τον Ολυμπιακό για ένα παιδί. Που τον ήξερε ο Ολυμπιακός και δεν τον ξέρει ο ΠΑΟΚ; Ζήτησε δουλειά ο Γιώργος Σκαρτάδος στον ΠΑΟΚ και δεν τον πήρα. Μετά πήγαν να του πουν γιατί πήγε στον Ολυμπιακό. Έχει κάτι παιδιά μέσα η ομάδα που δεν τα ξέρει η μάνα τους και δεν μπορεί να δουλέψει ο Γιώργος; Αν μια μέρα πει ο Σαββίδης καληνύχτα τι θα κάνουν»;

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ:

« Πλέον είναι η δεύτερη θέση. Είναι σίγουρο πως θα υπάρχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε μέσα στη Λεωφόρο ενώ έχουμε και παιχνίδι μέσα στον Ατρόμητο. Πως θα την πάρουμε την δεύτερη θέση; Αν ήταν η ομάδα σε καλή κατάσταση δεν θα έλεγα τίποτα αλλά αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι στενάχωρη. Δεν υπάρχει κίνητρο από τους παίκτες και αυτό φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Κάποια αλλαγή πρέπει να γίνει χωρίς να λέω πως πρέπει να φύγει απαραίτητα ο Άγγελος».

Για τα όσα είπε ο Τζαβέλλας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Είναι δυνατόν παίκτης του ΠΑΟΚ να μιλάει έτσι για τον προπονητή»;

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Αν έχει να πει πράγματα γιατί τα αφήνει; Θεωρώ πως αυτό είναι λάθος του. Δεν γίνεται να μην μιλάει και να αφήνει να αιωρούνται πράγματα. Πρέπει να μας πει όλους τι και πως. Αλλιώς μπαίνει και αυτό στο... τρυπάκι που είναι και οι άλλοι».

Διαβάστε ακόμη...