"Πήγαμε ένα βήμα παραπάνω"

Τι δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει του αγώνα με την Καντού.
Πηγή: paok24.com
"Πήγαμε ένα βήμα παραπάνω"

O ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει αύριο την Καντού στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Eurocup.
Μπορεί ο "Δικέφαλος" να έχει αποχαιρετήσει την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη για λόγους γοήτρου, αναζητώντας τη χαμένη του αυτοπεποίθηση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup, έκανε... ταμείο της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι φέτος η ομάδα του πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Παράλληλα τόνισε πως οι "ασπρόμαυροι" θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πανηγυρίσουν αύριο το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα της Καντού παρά τις απουσίες που έχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρκόπουλου:

«Ολοκληρώνουμε την φετινή σεζόν στη διοργάνωση με ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι εναντίον της Καντού μπορεί να μην είναι σημαντικό για εμάς για την κατάταξη αλλά όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι είχαμε μια θετική σεζόν, πήγαμε ένα βήμα παραπάνω από την περασμένη σεζόν και όλα αυτά παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Θα ήθελα να τελειώσουμε την διοργάνωση με μια καλή απόδοση γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, που έχει μεγάλο κίνητρο και παίζει στην έδρα της. Φυσικά μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια μας στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...