Είχαν τα ηχεία στο τέρμα!

Από inpaok.com: Επιτυχία θεώρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το γεγονός ότι έφυγαν από την Τούμπα με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν μεγαλύτερη πίεση από τους αντιπάλους τους και θεωρούσαν ότι η ζωή τους θα είναι πιο δύσκολη -σε αγωνιστικό επίπεδο- κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Πηγή: inpaok.com
Είχαν τα ηχεία στο τέρμα!

Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου τους βρήκε απόλυτα ικανοποιημένους γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τις δηλώσεις τους αλλά και από τη συμπεριφορά τους στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, χρησιμοποίησαν την ηχητική εγκατάσταση ων αποδυτηρίων και άκουσαν μουσική δυνατά, διασκεδάζοντας την... ισοπαλία. Η ένταση των ηχείων μειώθηκε μόνο όταν μπήκε στα αποδυτήρια να μιλήσει ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ και αυξήθηκε ξανά όταν ο Μαρινάκης αποχώρησε.

Ερωτώμενοι για τη συμπεριφορά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι με την ισοπαλία «κλείδωσαν» το πρωτάθλημα καθώς μια ήττα θα μείωνε τη διαφορά σε 5 βαθμούς και με δεδομένο ότι έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο ενδεχομένως να βρίσκονταν σε δύσκολη θέση

Το συμπέρασμα είναι ότι στον Ολυμπιακό λογάριαζαν τον ΠΑΟΚ πιο πολύ απ΄ όσο λογάριαζε την αγωνιστική του δύναμη ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...