Εκτός προπόνησης ο Μαργαρίτης

Την Τρίτη (10/02) το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί με προορισμό το Καντού, μαζί με τους Χαριτόπουλο, Σιναντίνοβιτς παρ' όλο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Πηγή: sport24.gr
Εκτός προπόνησης ο Μαργαρίτης

Σήμερα (09/02) άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αδιάφορο βαθμολογικά εκτός έδρας παιχνίδι με την Καντού, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (11/2) και με το οποίο θα ολοκληρωθεί το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του "δικεφάλου".

Στη σημερινή (9/2) προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λόγω ίωσης, αλλά ακολούθησε την αποστολή, όπως και οι Χαριτόπουλος, Σιναντίνοβιτς, παρ' όλο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί (06:35) της Τρίτης από την Θεσσαλονίκη και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στις 11:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μιλάνο και από εκεί οδικώς τα μεταβεί στο Καντού. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Mapooro Arena το βράδυ της Τρίτης (21:00), αλλά και το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00), ενώ, τέλος, να σημειωθεί ότι οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Κώστας Κακαρούδης θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Διαβάστε ακόμη...