Ο Σαββίδης αγόρασε… χρόνο

Aπό thessports.gr: H κρίση που προέκυψε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με την δήλωση πρόθεσης παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη και την αναταραχή από την διαφαινόμενη απώλεια της μάχης για τον τίτλο, αποκλιμακώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: thessports.gr
Ο Σαββίδης αγόρασε… χρόνο

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που όπως έγινε σαφές, έχει τον τελευταίο λόγο για τα πάντα, επέλεξε να μην γίνει η παραμικρή αλλαγή αυτή την εποχή, αφήνοντας το... καράβι να προχωρήσει ως έχει.
Ο Σαββίδης έδωσε προχθές την οδηγία στον Αγγελίδη να ενημερώσει τον Αναστασιάδη ότι παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και χθες το είπε και ο ίδιος στον προπονητή της ομάδας, στην συζήτηση που είχαν μέσω Skype.

Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε φροντίσει τις προηγουμένως να μιλήσει με αρκετό κόσμο, ακόμη και με ποδοσφαιριστές της ομάδας, μαζεύοντας... γνώμες και η απόφασή του ήταν "προχωράμε όπως είμαστε".

Ουσιαστικά, απέφυγε να πάρει κάποια απόφαση, διότι θα έπρεπε να αποφασίσει εν θερμώ και να κάνει βιαστικές επιλογές.
Η επιλογή του Σαββίδη είναι να βγει η σεζόν και μετά το τέλος της να γίνουν οι όποιες αλλαγές πρόκειται να γίνουν.

Άνθρωποι που κινούνται στο περιβάλλον του, εκφράζουν την πεποίθηση, ότι μετά από μια τριετία, που σημαδεύεται με αποτυχίες και απογοητεύσεις, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος για... τομές.
Αυτό, όμως, θα φανεί όταν έρθει η ώρα των πράξεων...

Διαβάστε ακόμη...