Θα αναλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες σας;

Aπό paokweb.gr: Ο ΠΑΟΚ ντροπιάστηκε χτες στην Κρήτη, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως χρειαζόταν μεταγραφές για να νικήσει τον λειψό και σχεδόν διαλυμένο ΟΦΗ.
Πηγή: paokweb.gr
Θα αναλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες σας;

Το ότι δεν ενισχύθηκε, όμως η ομάδα επαρκώς και όπως είχε προαναγγελθεί βάσει των εξαγγελιών του Ζήση Βρύζα, είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να περάσει στα... ψιλά.

Που είναι οι 3 μεταγραφές;

Ο ΠΑΟΚ, μέχρι και τα Χριστούγεννα ήταν πρώτος και μετά από 30 χρόνια έδειχνε πως μπορεί το όνειρο του πρωταθλήματος να γίνει πραγματικότητα. Σε εκείνο το σημείο, είχε σημειωθεί πως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ενίσχυση της ομάδας. Ήταν κάτι οφθαλμοφανές και κοινώς διαπιστωμένο.

Όλοι είχαν παρατηρήσει πως ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τρεις παίκτες, έναν σε κάθε γραμμή. Έναν κεντρικό αμυντικό, ένα χαφ κι έναν εξτρέμ.

Αυτό είχε πει σε συνέντευξή του κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζήσης Βρύζας, που είχε τονίσει πως στόχος των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι οι τρεις μεταγραφές και αυτές θα γίνουν, αν είναι δυνατόν, ως τις 10 Γενάρη!

Ο Κριστιάν Νομπόα αποκτήθηκε στις αρχές του Γενάρη, ο Ρικάρντο Κόστα στα τέλη του μήνα, ενώ ο εξτρέμ δεν ήρθε ΠΟΤΕ.

Έχουμε, λοιπόν, ανακολουθία λόγων και πράξεων, για την οποία θα πρέπει ο/οι υπεύθυνος-οι να λογοδοτήσουν και, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Άγγελος δε λύνει το πρόβλημα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την ευθύνη του χτες για την εικόνα της ομάδας, και βλέποντας πως είναι πιθανό να τον απολύσουν, πρόλαβε τις εξελίξεις και υπέβαλλε την παραίτησή του. Το αν θα γίνει δεκτή ή όχι, δεν είναι γνωστό. Αν και δεν είναι ευοίωνο το μέλλον του στην Τούμπα...

Το να φύγει, ειναι το πιο απλό. Το πρόβλημα δε θα λυθεί με αλλαγή προπονητή, καθώς είναι πιο... βαθύ. Η στρατηγική οργάνωση και διοίκηση του ΠΑΟΚ πάσχει και είναι φανερό. Η απομάκρυνση του Αναστασιάδη, για όσους συναισθάντονται την πραγματικότητα στον ΠΑΟΚ, είναι μονόδρομος. Όχι γιατί δεν "κάνει" για προπονητής του Δικεφάλου.

Αλλά, γιατί η παραμονή του θα σημάνει διαιώνιση του προβλήματος, το οποίο θα μπει κάτω από το... χαλάκι, ενώ από 'δω και πέρα θα αποτελεί τον μόνιμο στόχο σε τυχόν αποτυχίες και, εάν παραμείνει, θα αποδείξει για ακόμη μια φορά πως αυτοί που διοικούν τον ΠΑΟΚ θέλουν ένα "σάκο του μποξ".

Το κλίμα δεν φαίνεται να τον... σηκώνει κι η αποχώρησή του, μάλλον μόνο καλό θα κάνει. Αλλά οι υπόλοιποι θα αναλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες τους;

Εκθέσατε τους παίκτες. Εσείς ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

Χτες, μετά την ντροπιαστική ήττα από τον ΟΦΗ, ήταν απολύτως προβλέψιμο πως θα περίμεναν οπαδοί την ομάδα στην Τούμπα. Η διοίκηση δεν προτίμησε να προστατέψει τους παίκτες και να αποφύγουν τη συνάντηση με τους οπαδούς, ή τουλάχιστον να είναι ΚΑΙ αυτοί ΠΑΡΩΝ.

Αντί αυτού, έστειλαν τον Παντελή Κων/δη και τον Κώστα Λαγωνίδη να λειτουργήσουν ως "πυροσβέστες" και εξέθεσαν τους παίκτες, αφήνοντας τους να ζήσουν τα "λαικά δικαστήρια".

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ; Θα αναλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες σας;

Αυτή τη στιγμή, ο Ζήσης Βρύζας συναντιέται με οπαδούς, αλλά χτες δεν ήταν πουθενά... Σήμερα, πάντως, προμηνυέται μεγάλη μέρα...

Διαβάστε ακόμη...