«Ψηλά το κεφάλι»

Ο Μαργαρίτης ήταν και πάλι από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ με τους 15 πόντους που πέτυχε, κάτι που δεν αποδείχθηκε αρκετό. Ο ίδιος πάντως, τόνισε ότι όλοι πρέπει να σηκώσουν κεφάλι μετά τον αποκλεισμό και να δουν τη συνέχεια.
Πηγή: paok24.com
«Ψηλά το κεφάλι»

Αρχικά είπε:

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που θα μας έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στην Καντού. Σε μεγάλη διάρκεια παίξαμε αρκετά καλά που παίρναμε και μία διαφορά, αλλά χάναμε τον ρυθμό και η Λιμόζ το γυρνούσε εύκολα. Δεν τα καταφέραμε στο τέλος, πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουμε στις άλλες δύο διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

Για το αν ήταν σκληρό το παιχνίδι:
«Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι, το οποίο δε μπορώ να πω ότι δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε αλλά δυστυχώς χάσαμε».

Για το αν μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός για τη συνέχεια αυτός ο αποκλεισμός:
«Εμείς στο μυαλό μας είχαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν το καταφέραμε και το αν θα είναι ευεργετικό θα φανεί στη συνέχεια».

Για τις δύο προσθήκες:
«Τον Δημήτρη δεν το φοβάμαι. Εχει ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Τον Εντι δεν τον ξέρω, αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει το ότι θα υπάρχουν ακόμα δύο παίκτες στο ροτέισον».

Για την απώλεια του Μπρέμερ:
«Ο Μπρέμερ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μας βοήθησε από την αρχή, εγκλιματίστηκε πολύ γρήγορα, είχε μεγάλη εμπειρία και μας βοηθούσε πολύ. Σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια».

Διαβάστε ακόμη...