Απλά απίστευτο…

Ο λόγος που ο Αναστασιάδης σκέφτεται να μην δώσει φανέλα βασικού στον Στέφανο Αθανασιάδη.
Πηγή: paok24.com
Απλά απίστευτο…

Μπορεί όλοι στον ΠΑΟΚ να τονίζουν πως το μυαλό τους βρίσκεται αποκλειστικά στον ΟΦΗ, όμως σίγουρα οι σκέψεις τους βρίσκονται και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Έτσι, σήμερα προέκυψε μία πληροφορία που στο πρώτο άκουσμά της προκαλεί έκπληξη.

Πόσω μάλλον, εφόσον επιβεβαιωθεί. Ποια είναι αυτή; Πως ο Άγγελος Αναστασιάδης σκέφτεται να μην δώσει φανέλα βασικού σήμερα στον Στέφανο Αθανασιάδη, εφόσον βέβαια διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Όχι όμως γιατί ο Κλάους αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή γιατί εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Αλλά γιατί στον ΠΑΟΚ φοβούνται πως ο Γιώργος Κομίνης θα «σημαδέψει» τον πρώτο σκόρερ του Δικεφάλου και θα ψάξει ακόμα και την πλέον ασήμαντη αφορμή για να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Φυσικά, ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει για όλους τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενόψει Ολυμπιακού, αλλά είναι βέβαιο πως στον Πειραιά φοβούνται περισσότερο από τους υπόλοιπους τον Αθανασιάδη, λόγω του ότι έχει «χτίσει» μία απίστευτη παράδοση στο σκοράρισμα εναντίον τους το τελευταίο διάστημα.

Εάν κάποιος βέβαια αναλογιστεί τα φετινά δείγματα της διαιτησίας εις βάρος του ΠΑΟΚ ειδικότερα και των αντιπάλων του Ολυμπιακού γενικότερα μάλλον η είδηση αυτή κάθε άλλο παρά έκπληξη θα του δημιουργήσει. Τα παραδείγματα άλλωστε του Κάτσε στη Μυτιλήνη και του Μπαλάφα στη Βέροια, είναι ενδεικτικά...

Διαβάστε ακόμη...