«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει παντού»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλά και την γενικότερη κατάσταση στον «Δικέφαλο».
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει παντού»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ:

«Και οι δυο ομάδες περνάν δύσκολες στιγμές. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν είναι καλές ομάδες και ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα πιο ποιοτικός και καλύτερη ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Τον Ολυμπιακό πρέπει να τον κερδίσεις οπωσδήποτε. Το θέμα δεν είναι με ποιόν παίζει ο ΠΑΟΚ, πρέπει να τον κερδίζει».

Για την ήττα από τον Παναιτωλικό:

«Δεν γίνεται καμιά ομάδα να παίρνει τρεις βαθμούς τόσο εύκολα. Πραγματικά είναι κρίμα».

Για την διαιτησία στα παιχνίδια του Ολυμπιακού:

«Πάντα είχα την γνώμη πως αν ο ΠΑΟΚ παίζει ένα καλό ποδόσφαιρο και με τον κόσμο δίπλα του δεν έχει σημασία το τι κάνει ο Ολυμπιακός. Πριν από δύο μήνες ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή κάποια άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους κερδίζει όλους και να μην κοιτάει τους άλλους. Η ομάδα τα δίνει όλα με τον Ολυμπιακό, το θέμα είναι να το κάνει αυτό και με τους άλλους».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα δύο – τρεις παίκτες. Θέλει έτοιμους παίκτες που θα μπουν και θα παίξουν άμεσα. Η ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιριστές όπως ο Ρατς».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:

«Τα ονόματα και τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά και δεν μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Πέρασαν παίκτες με εμπειρία όμως δεν τα κατάφεραν. Θέλω να δω τον Κόστα και τον Νομπόα στον ΠΑΟΚ. Εδώ θα δείξουν την αξία τους».

Για το αν θέλει να μείνει ο Ρατς στον ΠΑΟΚ:

«Ο Ρατς σίγουρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Του αρέσει, αγαπάει την ομάδα αλλά και τον κόσμο. Έχει μάθει τόσα χρόνια να παίρνει πρωταθλήματα και δεν του αρέσουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Δείχνει σε κάθε παιχνίδι πως θέλει να μείνει στην ομάδα. Πριν από έναν μήνα είχε μια πολύ καλή πρόταση από την Αραβία, με πολλά χρήματα, αλλά διάλεξε τον ΠΑΟΚ.

Δεν τον ενδιαφέρουν τα πολλά λεφτά αλλά το να πάρει πρωτάθλημα και γενικά να είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Τα λεφτά φεύγουν αλλά ο κόσμος στη Τούμπα μένει. Το κορμί του είναι έτσι φτιαγμένο και μπορεί να παίξει ακόμα 2-3 χρόνια στην Ελλάδα. Προσέχει την ζωή του έξω και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση».

Για την Νίκη Μεσημερίου:

«Είμαστε στη πρώτη θέση, αύριο έχουμε αγώνα κυπέλλου με τον Παύλο Μελά και είμαστε αισιόδοξοι. Προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο για να χαίρεται και ο κόσμος».

Διαβάστε ακόμη...