Μεταγραφές : Πάει για λήξη συναγερμού

Aπό thessports.gr:Μεταγραφές :  Είναι το θέμα των ημερών και όλος ο κόσμος περιμένει μεταγραφές... Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όμως, το ενδεχόμενο να μην γίνει άλλη μεταγραφή είναι πιο πιθανό από το να γίνει μεταγραφή!
Πηγή: thessports.gr
Μεταγραφές : Πάει για λήξη συναγερμού

Ο Σαββίδης είναι εδώ από την Παρασκευή και οι συσκέψεις με τους επιτελείς της ομάδας είναι συνεχείς. Τα είπαν την Παρασκευή, τα είπαν χθες, τα λένε και σήμερα.

Λέγεται πως η σημερινή συζήτηση θα είναι και η πιο σημαντική και κρίσιμη. Απόφαση για να γίνει μεταγραφή, αυτή την ώρα δεν υπάρχει.
Όπως όλα δείχνουν ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, δεν φαίνεται μεταγραφή στον ορίζοντα.

Όπως εγινε αντιληπτό κι από τις τοποθετήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμέννος να προχωρήσει με το ρόστερ που έχει.

"Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ και βλέπω τον ΠΑΟΚ, καμία μεταγραφή τον Δεκέμβρη δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία της" είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης, καθιστώντας ουσιαστικά σαφες ότι δεν περιμένει άλλη μεταγραφή. Ακόμη κι όταν ρωτήθηκε για το αν θα γίνει κίνηση για αριστερό μπακ, όπου έμεινε μόνο ο Ρατς, η απάντησή του ήταν πως "το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω".

Η ουσία είναι πως ακόμη και τώρα, κάτι περισσότερο από 24 ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, στον ΠΑΟΚ γίνεται συζήτηση για το ΑΝ θα γίνει άλλη μεταγραφή κι όχι για το ποιος παίκτης θα αποκτηθεί!
Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα συνεννόησης...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...