Η επιστροφή του Εγκωμίτη

Ένας φίλος απ΄ τα παλιά εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην Τούμπα. Ήταν ο Γιώτης Εγκωμίτης, παλαίμαχος πια, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ τον τίμησε για την προσφορά του στην ομάδα...
Πηγή: thessports.gr
Η επιστροφή του Εγκωμίτη

Ο Εγκωμίτης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2000 κι έμεινε στην Τούμπα έξι χρόνια. Σ΄αυτό το διάστημα, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει τους δύο τελευταίους τίτλους του, τα Κύπελλα του 2001 και του 2003.
Ο Κύπριος αγαπήθηκε στην Τούμπα,

διατηρεί τους δεσμούς του με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν κατέβηκε στο χόρτο, μαζί με τον γιό του και παρέλαβε από τον Ζήση Βρύζα μια φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομα του και το νούμερο 30 σε κορνίζα.

Από την τριπλέτα των Κυπρίων που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ πριν από 10-15 χρόνια, ο Εγκωμίτης κι ο Γιασεμάκης έρχονται όποτε μπορούν στην Τούμπα και διατηρούν επαφή με την πρώην ομάδα τους. Εκείνος που έχει κόψει, είναι ο Γιάννης Οκκάς...

Ο Εγκωμίτης συνεχίζει καριέρα προπονητή και από το 2009 που σταμάτησε την ενεργό δράση, φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Άχνας, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, παραμένει κοντά στην ομάδα της Άχνας και μάλιστα πλέον εργάζεται ως βοηθός προπονητή. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει παιχνίδι κι έτσι ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...