Γκρίνια και προβληματισμός

Aπό sportday.gr:Να διαχειριστούν όλα όσα προέκυψαν από το στραβοπάτημα κόντρα στον Παναιτωλικό καλούνται οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sportday.gr
Γκρίνια και προβληματισμός

Ο ΠΑΟΚ και οι διοικούντες του καλούνται να διαχειριστούν την πρώτη μεγάλη κρίση της σεζόν, η οποία προέκυψε μετά την ήττα της ομάδας από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Και το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης προβληματίζει τους υπεύθυνους της ομάδας αλλά περισσότερο τα όσα ακολούθησαν από αυτό.

Ένταση έξω από το γήπεδο προς τους παίκτες, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να είναι για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των οπαδών για ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά γκρίνια ακόμη και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Αρχικά, ο «Σάλπι» χρειάστηκε ανθρώπους ασφαλείας για να καταφέρει να απομακρυνθεί από γήπεδο, ενώ στη συνέχεια μερίδα οπαδών φρόντισαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους και στον Σαββίδη.

Του εξέφρασαν έντονα παράπονα λέγοντας ότι έπρεπε η ομάδα να έχει ενισχυθεί περισσότερο στην έναρξη του πρωταθλήματος, πως πρέπει να γίνουν και άλλες μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο ενώ άλλοι τον καλούσαν να διώξει τον Ζήση Βρύζα από την ομάδα υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του παλιού άσου στην ομάδα κάνει πολύ κακό.

Όλα αυτά, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει -εάν ο Ολυμπιακός νικήσει στη Βέροια- να μείνει με πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, με το μεγαλύτερος βάρος να πέφτει στον ιδιοκτήτη, τον πρόεδρο και τον προπονητή, καλούνται να διαχειριστούν όλα όσα προέκυψαν από χθες και να επαναφέρουν την ψυχραιμία στην ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...