Με νέο σχήμα ο ΠΑΟΚ

Από sportday.gr: Αλλιώς ξεκίνησε η χρονιά του ΠΑΟΚ με τους πιτσιρικάδες στην προετοιμασία, αλλιώς συνεχίστηκε με το ρόστερ που διαμορφώθηκε στα τέλη Αυγούστου, άλλοι παίκτες σήκωσαν το βάρος μέσα στο πολύ παραγωγικό φθινόπωρο και αλλιώς διαμορφώνεται η κατάσταση στον «Δικέφαλο» μετά τις μεταγραφές, αλλά και τις εσωτερικές ανακατατάξεις που προέκυψαν μέσα στον Ιανουάριο.
Πηγή: sportday.gr
Με νέο σχήμα ο ΠΑΟΚ

Είναι φανερό και από το γηπεδάκι που παρουσιάζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις του γηπέδου, ειδικά αν τις αναλύσουμε με βάση το πιο πιθανό 4-4-2 .

Στο τέρμα υπάρχουν δύο καλές λύσεις. Δεξιά στα μπακ υπάρχουν πλέον τρεις υπολογίσιμες λύσεις.

Στα στόπερ ο ΠΑΟΚ μάλλον δεν θα χρειαστεί να κάνει άλλες αλχημείες. Εχει πλέον τέσσερις (original) λύσεις στους κεντρικούς αμυντικούς.

Αριστερά στα μπακ παρατηρείται ένα θέμα, αφού μετά τον Ρατς, υπάρχει ο πολύ πιο νεαρός Ποζατζίδης.

Εκεί βέβαια έπαιξε και ο Σκόνδρας. Στα «εξάρια» όπως λέει και ο Αναστασιάδης, ο ΠΑΟΚ έχει πολλές και ιδιαίτερα ποιοτικές λύσεις, αρκεί βέβαια να επιστρέψει νωρίς ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Δεξιά στα χαφ (ή εξτρέμ) ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που αντεπεξέρχονται.

Αριστερά είναι το μεγάλο ζήτημα. Μόνο ο Μακ (και αυτός με δεξί πόδι-φωτό). Από εκεί και πέρα προκύπτουν αλχημείες, εκτός αν πράγματι αποκτηθεί ο παίκτης που λείπει.

Στην επίθεση και στα φορ, ο «Δικέφαλος» δεν είχε εξ αρχής ζήτημα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...