Μεταγραφές ο ΠΑΟΚ… Δημητρόπουλο η ΚΕΔ!

Aπό metrosport.gr: Με τον πιο δυναμικό τρόπο απάντησε η ΚΕΔ στην απόκτηση των Νομπόα, Ρικάρντο Κόστα που ενισχύουν τον Δικέφαλο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr
Μεταγραφές ο ΠΑΟΚ… Δημητρόπουλο η ΚΕΔ!

Μια εβδομάδα μάλιστα πριν το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, η ΚΕΔ φρόντισε να στείλει «μήνυμα» στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τους ορισμούς της αγωνιστικής.

Έτσι, σήμερα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, διαιτητής θα είναι ο γνωστός Δημητρόπουλος. Πολλές οι διαιτησίες του σε παιχνίδια του Ολυμπιακού, με απίστευτες αποφάσεις υπέρ των «ερυθρολεύκων». Τον ΠΑΟΚ τον σφύριξε στον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα όπου δεν είδε χέρι μέσα στην περιοχή των Φαιάκων μετά από προσπάθεια του Κάτσε. Ήταν και ο διαιτητής πριν από λίγα χρόνια στο Ηράκλειο όπου είχε ακυρώσει καθαρό γκολ του Φωτάκη. Τέταρτος διαιτητής ο Αρετόπουλος που αν και είχε προσπαθήσει δεν είχε γλυτώσει τον Ολυμπιακό από την ήττα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με τον Δικέφαλο.

Παράλληλα η ΚΕΔ θέλοντας να διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του Ολυμπακού στην Βέροια, όρισε διαιτητή τον Ιωαννίδη και βοηθό τον Γεωργαράκο. Ναι, αυτόν που διεκδικεί «Όσκαρ» μονιμότητας στα ματς του Ολυμπιακού. Τον κύριο που ζει μόνιμα στα Καμίνια! «Απλά επιβεβαιώθηκε ότι δεν αλλάζει κάτι στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ» ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης που βρέθηκε χθες στο συμβούλιο της ΕΠΟ αφού είναι αντιπρόεδρος εκεί, έγινε γνώστης των ορισμών και παίρνοντας τον λόγο έστειλε μήνυμα στον Γκιρτζίκη και στην παρέα του: «Προσέξτε μην δυναμιτιστεί το κλίμα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...