Δέκατρεις ημέρες μετά... (video)

Δύο σχεδόν εβδομάδες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, το γήπεδο της Τούμπας ανοίγει και πάλι σήμερα τις πόρτες του για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Δέκατρεις ημέρες μετά... (video)

Στις 18 Ιανουαρίου ο Δικέφαλος έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση του Πλατανιά με 1-0 χάρη σε γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 24ο λεπτό και το ίδιο θα επιδιώξουν να πετύχουν και σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του (19:30), έχοντας βέβαια απέναντί τους έναν - θεωρητικά - πιο δύσκολο αντίπαλο.

Το βέβαιο είναι πως από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν σήμερα ο τιμωρημένος Κάτσε, ο τραυματίας Τζιόλης και ενδεχομένως ο Γκολάσα που ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από ίωση και χθες γυμνάστηκε μόνος του στο γυμναστήριο, ενώ αντίθετα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Κριστιάν Νομπόα.

Σε ότι αφορά το αν ο Ρικάρντο Κόστα συμπεριληφθεί στην αποστολή ή παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες, θα το γνωρίζουμε σε λίγη ώρα και πιο συγκεκριμένα μετά το καθιερωμένο πρωινό χαλάρωμα στο γήπεδο της Τούμπας.

Και επειδή από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ έχουν μεσολαβήσει πολλές ημέρες, το PAOK24 σας... θυμίζει τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα με τον Πλατανιά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...