Αισιοδοξία για Χαριτόπουλο, σκέψεις για Μπετσίροβιτς

Από sport24.gr: Στους κόλπους του ΠΑΟΚ υπάρχει η εκτίμηση πως πιθανότατα το θέμα της απόκτησης του Δημήτρη Χαριτόπουλου θα "κλείσει" θετικά. Έγινε μια σκέψη για τον Σλοβένο γκαρντ Σάνι Μπετσίροβιτς.
Πηγή: sport24.gr
Αισιοδοξία για Χαριτόπουλο, σκέψεις για Μπετσίροβιτς

Στον ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Δημήτρη Χαριτόπουλου και θεωρούν πως το θέμα της απόκτησής του πιθανότατα θα "κλείσει" θετικά. Εκτιμάται μάλιστα πως εφόσον "τελειώσει" γρήγορα, τότε μπορεί να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα (4/2) του Eurocup με την Λιμόζ.

Γενικώς στους κόλπους της ομάδας φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία για το ζήτημά του Έλληνα φόρφουορντ, αν και ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες για τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ "ξεσκονίζουν" τις περιπτώσεις "κοντών" για να καλυφτεί το κενό του Τζέι Αρ Μπρέμερ. Έγινε μια σκέψη για τον Σλοβένο, Σάνι Μπετσίροβιτς (είχε παίξει παλαιότερα στον Παναθηναϊκό) ο οποίος αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας αλλά αυτό εκτιμάται πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αν ο "δικέφαλος" θελήσει να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη να ξεκαθαριστεί πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, απλώς έπεσε στο τραπέζι το όνομά του. Με τον Ντόνι ΜακΓκραθ που στον ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή άποψη και με τον οποίο... πάντα ασχολούνται όταν η ομάδα ψάχνει για "κοντό", δεν αναμένεται να γίνει κάτι αφού δεν είναι ελεύθερος (σ.σ. ανήκει στην Κράσνι) ενώ είναι "ακριβός".

Διαβάστε ακόμη...