Ρίχνει Νομπόα στη μάχη!

Επικίνδυνο παιχνίδι αύριο για τον Δικέφαλο στην Τούμπα απέναντι στο φορμαρισμένο Παναιτωλικό με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ρίχνει στην μάχη ότι καλύτερο διαθέτει.
Πηγή: paokweb.gr
Ρίχνει Νομπόα στη μάχη!

Ο Μακεδόνας τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό 4-4-2 σαν σχήμα. Με τον Νομπόα να αναμένεται να ριχτεί στην μάχη του κέντρου για πρώτη φορά σαν βασικός μετά την μεταγραφή στον Δικέφαλο, ούτως ώστε με την εμπειρία του να ελέγξει το κέντρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ιτάνζ ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Σκόνδρας στα δεξιά, Βίτορ και Κατσικάς στο κέντρο και Ρατς αριστερά. Με τα δυο ακραία μπακ του Δικεφάλου, να αναμένεται να πάρουν και επιθετικές πρωτοβουλίες όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει φέτος.

Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου το κεντρικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Μαντούρο και Νομπόα, με τον Ολλανδό να έχει σαφώς πιο αμυντικό ρόλο, και τον μέσο από το Εκουαδόρ να είναι αυτός που θα αναλάβει να ενώσει την άμυνα με την επίθεση. Από κει και πέρα Σαλπιγγίδης και Μακ θα αποτελέσουν τους δυο ακραίους, οι οποίοι θα δημιουργήσουν τα ρήγματα στην άμυνα των Αγρινιωτών, ιδιαίτερα με την ταχύτητα του Σλοβάκου.

Στην επίθεση δίδυμο θα είναι οι Κλάους και Φακούντο Περέιρα. Με τον Αργεντινό να αναλαμβάνει έναν πιο ελεύθερο ρόλο σαν περιφερειακός επιθετικός, και τον Κλάους να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και τον παίκτη που θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή.

Διαβάστε ακόμη...