Ο ρόλος του Αναστασιάδη στην υπόθεση Κατσικά!

Από paokweb.gr: Ο ρόλος του Άγγελου Αναστασιάδη στην υπόθεση Κατσικά, η διάθεση του Έλληνα αμυντικού και τα μηνύματα που δείχνουν πως υπάρχει αλλαγή κλίματος.
Πηγή: paokweb.gr
Ο ρόλος του Αναστασιάδη στην υπόθεση Κατσικά!

Εκεί που όλα έδειχναν πως Γιώργος Κατσικάς και ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν σε διαφορετικούς δρόμους μετά το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων για το νέο συμβόλαιο, υπάρχει ανατροπή δεδομένων με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παίζει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούσαν να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι" του Κατσικά, προσφέροντας τετραετές συμβόλαιο με ικανοποιητικές αποδοχές (το οποίο αναπροσαρμόστηκε από ραντεβού σε ραντεβού) προκειμένου να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Στις συναντήσεις με τον ΠΑΟΚ, η πλευρά του Κατσικά στάθηκε πρωτίστως στην ευκαιρία του παίκτη να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό, σε ένα περιβάλλον που θα του προσφέρει ηρεμία και καλή ψυχολογία. Τα τελευταία χρόνια λόγω σοβαρών τραυματισμών, τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Έλληνα αμυντικού ήταν πολλά, γεγονός που είχε αντίκτυπο και στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο ειδικός ρόλος του Αναστασιάδη

Κάπου εκεί βρέθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός έχει σταθεί ουκ ολίγες φορές δημόσια στην παρουσία του Γιώργου Κατσικά στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εκεί που 24χρονος αμυντικός ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα, είχε δηλώσει:

"Ο Κατσικάς τα δείγματά του τα έδειξε και στα φιλικά παιχνίδια. Να πω κάτι για να τελειώνουμε. Αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη, δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και ούτε ακόμη υπάρχει, με την πρώτη ευκαιρία θα τους κάνετε κομμάτια πρώτα εσείς. Αυτό συμβαίνει με τα Ελληνόπουλα. Εμείς προσπαθούμε να απονείμουμε δικαιοσύνη, ο Τζανδάρης είναι μεταγραφή, ο Κατσικάς είναι μεταγραφή και υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές" .

Η... ατάκα του Αναστασιάδη να ονομάσει "μεταγραφή" τον Κατσικά, είχε σηκώσει μεγάλη συζήτηση γύρω από την ασπίδα προστασίας που άπλωνε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γύρω από τον παίκτη. Για τον Γιώργο Κατσικά έμοιαζε μια "ένεση" αυτοπεποίθησης. Και ακολούθησαν και άλλες...

Ο Αναστασιάδης τον πιστεύει, του το δείχνει και για πρώτη φορά μετά τον Μπόλονι, ο Κατσικάς αισθάνεται πιο ώριμος. Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του ΠΑΟΚ από ολλανδική ομάδα, την οποία όμως απέρριψε τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, δείχνει ότι έχουν στηθεί και πάλι γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Αν το θετικό κλίμα, επισφραγιστεί και με νέο συμβόλαιο, θα φανεί...

Διαβάστε ακόμη...